Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
schleier #55693 üzenetére
Én a Samsungot kihúznám. Jó lesz az LG.
(#55694) krezna
A Wayteq-et szokták ajánlani ebben a kategóriában.(#55695) misi01234567
Papíron nem rossz cucc ez a Pipo, de én akkor inkább Samsung Galaxy Tab S 8.4-et vennék, itt van 94-ért, és elvileg gyári garanciás: [link](#55696) DFB
Az újabb AMOLED-eknél nem kell tartani beégéstől. Amiket felsoroltál mind jó gépek, egyedül a Lenovo nem alkalmas nagyon játékra az Intel SoC miatt. Szerintem nem zavaró a pentile elrendezés, mivel elég sok pixel van. Bill-t sajnos nem tudom. Windows-os gép: Lenovo Thinkpad 8, Acer Aspire Switch2 (csak HD-s).(#55701) Dapro
40-ért itthon a legjobb ajánlad a Wayteq 8Q, itthon. Külföldről nem tudok nyilatkozni.
Lenovo MIIX 2 8", árban ez van a legközelebb, ami windows-os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest