- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Elhoztam ma egy Lenovo Yoga-t.
Egyelőre küzdök vele és az indulataimmal.
Valahogy nem olyan rajta semmi, mint az Asus-on volt.Most vagy csak a megfelelő appokon múlik a dolog, vagy belehúztam megint.
Pedig első ránézésre minőségi kis tabletnek tűnik, olcsónak sem olcsó, van, ahol 90k-t kérnek érte, bíztam benne, hogy visszalépés semmiképp sem lesz az Asus után.Pl. olyan alap dolgok felhúznak, hogy egy nyomorult pdf magazint nem tudok normálisan, gördülékenyen lapozgatni, nagyítgatni vele.
Vagy pl. a HD filmeket is elég rondán jeleníti meg. Az pláne rosszul esik, hogy nincs rendes méretű USB bemenet rajta (ok, ezt tudom, hogy kb. csak a Transformerek tudják, dokkolóról), vagy normál méretű SD-t sem fogad.A fogást sem tudom eldönteni, hogy jó-e, vagy rossz, mert a nagy, vastag henger az oldalán elvileg kényelmesebb fogást kell, hogy eredményezzen, másrészt viszont mivel az egész gép 90%-a ultraslim, valahogy mégis egy idő után kezdi feszíteni a tenyerem a fogása.
Vagy csak keresem a kákán is a szrt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest