Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

Cube Talk 9X izgatja a fantáziámat. Találtam egy összehasonlító oldalt, ahol a speckókat hasonlítják össze, nem tudom, mennyire helytállóak az ott leírtak.
    [link]

- PIPO P1. RK3288-ast egyelőre hanyagolnám, nem azért, mert rossz, hanem mert még túl új. Valahogy a TV okosító Mini PC-kből sem árasztottak el még minket az RK3288-asok
    - Onda V975M : AMLogic SOC, erről sem tudok túl sokat.
    - Talk9X. Mediatekből 8db. GPS, Rádió, SIM kártya, mikellmég ? :) Hol a buktató, mert ha ezeket normálisan tudja ezért az árért (16Gigás változat is elég nekem), az bőven jó. Vajon szoftveresen a Cube mennyire jó? Mert volt egy U30GT2-m, és arra sajnos hiába vártam normális frissítéseket, sosem lett az igazi. Hivatalos Kitkat pl. arra nem is jelent meg, csak próbálkoztak vele.
    - U30GT2 Ez volt korábban, képminőséggel nem volt bajom vele, inkább szoftveresen nem volt ott a toppon. Ezért is félek egy kicsit a Talk9X-től, mert ugyanaz a gyártó.
    - Másfajta, normális, 9.7"-os, és az RK3188-nál újabb SOC-al szerelt táblára van valakinek ötlete?
    Nem feltétlenül csak kínaiban gondolkodok, de a nagyfelbontás azért jó lenne, de szinte csak a kínai táblák azok, amik retina (vagy 10.1"-ban 1900x1200) felbontású eszközöket csinálnak.
    Kivéve persze a 3-4x annyiba kerülő ipad, és 1-2 samsung, sony modell.
    Mert ott van például az LG G-Pas 8.3. Jó-jó, de kicsi. Jött ugyan egy LG G-pad 10.1, de az is 1280-as felbontás. És ettől nem tudok elszakadni, mert sokat olvasgatnék rajta, és volt korábban 1014x768 felbontású gépem, és azon nem volt olyan nagy élmény a weboldalak böngészése, túl darabos a kép.

Új hozzászólás Aktív témák