Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
válasz
Crytek #50959 üzenetére
Két hete érkezett meg a Galaz A1 Nvidia Tegra4-es tabletem, egészen kiváló, ha valaki 10.1"-osban gondolkodik, tudom ajánlani, a Galaxy Nvidia videokártyákat gyártó cég fiókcégének műve egyébként. KitKattel (4.4.2) jött, felesleges kínai appok nélkül, Google Play-jel.
Bővebben a képességeiről angolul itt olvashattok:
http://www.igadgetnews.com/2014/04/28/galaxy-galaz-a1-tegra4-quad-core-tablet-review/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781594Van egy-két videó is a YouTube-on, és a valóság is alátámasztja azt, amit mutatnak. Szerintem nagyon szép a design-ja, fekete alumínium házat kapott és nagyon egyben van. Nagyon gyors, tűéles, 32 Gb-os Transcend MicroSD kártyával remekül együttműködik, akárcsak az Alcor magyar ékezetes billentyűzetes BT tokjával (és a kerete ellenére ebbe még tökéletesen passzol is). A Tegra4-es erőteljes 3D-s terhelés esetén hajlamos némi melegedésre (lokálisan), de nem vészes szerintem. Ha egy kicsit elterjed, valaki biztos megoldja, hogy Windows 8-cal is meg lehessen kínálni, ha valakinek éppen az jön be. Az aksija is jó sokáig bírja, 7800mAh.
Eddig én igencsak meg vagyok elégedve vele. Sok helyen elég drága, én 240 USD-ért vettem, ami kifejezetten jó ár a brutál teljesítményért, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest