Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike6
tag
Én megvettem. De már alig lehet kapni. Legközelebb Szigetszentmiklóson kaptam. Elvileg még Budaörsön is van.
Amit el kell mondanom,hogy szerintem ennyiért tényleg jó. A hardver hagy némi kivetnivalót. Néha úgy beszaggat egy pillanatra. Mondjuk nexus 5 öm van,nem ahhoz kéne mérnem. Lehet,hogy csak be kellett melegednie.
Kamerája meglepően jó. Akksija nagyon jó. Kb egész délután nyomkodtam és 76-51% ra ment le. Én is kuponnal vettem. 33ba volt meg. Nagy marha létemre letéptem róla a fóliát,úgyhogy vehetek rá másikat. E digitalban veszek hozzá egy billentyűzetes tokot 4 rongyért és kész a melegszendvics
Addig inkább nem merem használni. Hiába az alu ház,gyorsan megkarolódik. Ja és 2 év garancia van rá. Szerintem akinek elég a 8as tablet az siessen egy 15% kuponért és vegye meg. 33 ért még telefont se vennék. Meg kell kérni az eladókat,hogy hozzanak ki 1 újat. Azt lehet nyomkodni bőszen. Amit kiraknak oda hát... Mikor megláttam majdnem sarkon fordultam.Ja és még valami! Ha valaki venne ilyet,akkor nagyon nézze meg. Ugyanis aláiratják veled,hogy mindent rendben találtál és minden a dobozban van. Ergo ha otthon meglátod,hogy pixeles vagy karcos akkor mossák kezeiket az Auchannál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-book olvasók
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kamerája meglepően jó. Akksija nagyon jó. Kb egész délután nyomkodtam és 76-51% ra ment le. Én is kuponnal vettem. 33ba volt meg. Nagy marha létemre letéptem róla a fóliát,úgyhogy vehetek rá másikat. E digitalban veszek hozzá egy billentyűzetes tokot 4 rongyért és kész a melegszendvics
Dr.NX