- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petike6
tag
Én megvettem. De már alig lehet kapni. Legközelebb Szigetszentmiklóson kaptam. Elvileg még Budaörsön is van.
Amit el kell mondanom,hogy szerintem ennyiért tényleg jó. A hardver hagy némi kivetnivalót. Néha úgy beszaggat egy pillanatra. Mondjuk nexus 5 öm van,nem ahhoz kéne mérnem. Lehet,hogy csak be kellett melegednie.
Kamerája meglepően jó. Akksija nagyon jó. Kb egész délután nyomkodtam és 76-51% ra ment le. Én is kuponnal vettem. 33ba volt meg. Nagy marha létemre letéptem róla a fóliát,úgyhogy vehetek rá másikat. E digitalban veszek hozzá egy billentyűzetes tokot 4 rongyért és kész a melegszendvics
Addig inkább nem merem használni. Hiába az alu ház,gyorsan megkarolódik. Ja és 2 év garancia van rá. Szerintem akinek elég a 8as tablet az siessen egy 15% kuponért és vegye meg. 33 ért még telefont se vennék. Meg kell kérni az eladókat,hogy hozzanak ki 1 újat. Azt lehet nyomkodni bőszen. Amit kiraknak oda hát... Mikor megláttam majdnem sarkon fordultam.
Ja és még valami! Ha valaki venne ilyet,akkor nagyon nézze meg. Ugyanis aláiratják veled,hogy mindent rendben találtál és minden a dobozban van. Ergo ha otthon meglátod,hogy pixeles vagy karcos akkor mossák kezeiket az Auchannál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Magisk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest