Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

Tiszteletem!

Tegnap óta én is büszke tulajdonosa vagyok egy Transformernek :)
    Elsőre tényleg minden nagyon rózsaszín, de maga a gép nagyon penge!
    Sebességre-kezelhetőségre nem lehet panaszom, a hangszórója nem eget rengető, de hát nem arra lett tervezve :)
    Anyagminőségben is perfekt szerintem, nem recseg-ropog, a súlya is pont megfelelő, nem lehet úgymond könnyelműen bánni vele.
    A magyar nyelv alapból benne volt, a billentyűzet is erre a kiosztásra állt be. A kijelző meseszép, éles, világos. A kamera felejthető, csak rendes napfénynél lehet vele zajmentes képet készíteni, vaku nincs, de igazából nem is hiányzik :)
    A géppel kicsit nehéz volt összeszinkronizálni, érdekes módon csak intéző alól lehet belelátni, a total commander nem észleli :F
    De van benne távoli asztal kapcsolat, amivel lehet vezérelni a PC-t, ez sztem egy relatíve hasznos fícsör.
    Ami még fura, hogy a dokkolóba nehezen akar belemenni, vagyis inkább nem mindig érzi, hogy benne van. Ilyenkor egy kis nyomásra észhez tér, de akkor is furcsa, hisz bekattannak a fülek :F
    Ha még találok hozzá egy használható avi lejátszót, akkor teljesen ki fogja váltani a notebook-ot :D

Ja még egy kis negatív: néha random kilép 1-2 programból, de ezt betudom annak, hogy még friss z oprendszer és kevés program van direkte ráoptimalizálva.

Remélem tudtam segíteni pár embernek, és bocs azoktól, akiket untatott :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés