Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

Tudom, hogy nem tartozik szorosan a topic témájába, de azért megkérdezném. :) Szóval az lenne a nagy kérdés, hogy droidos tableteken mennyire lehet normálisan, kézírással jegyzetelni? Ugyanis a majdani vásárlásom során ez egy kizáró ok lehet, mármint a jegyzetelés hiánya, mert az lenne az egyik fő funkció, amiért tabletet vennék. Nekem egyetemre nagyon hasznos lenne, így első év után úgy vagyok vele, hogy szívesen áttérnék a digitális jegyzetelésre. Nézegettem a marketen a progikat, de telefonnal ugye más a kínálat (a 320x480-as felbontás miatt). Olyan program kéne, ami képes a kézírásos jegyzetelést (nem szövegfelismerés) valami széles körben elterjedt formátumba menteni, pl pdf, esetleg nyomtatni. Olyasmi, mint ami az XP tablet editionben van. IOS-re láttam ilyet a neten, droidra nem láttam még olyat, ami ilyet tudna. A Genial Writing a legjobb, amit próbáltam a telefonommal, de az nem tud nyomtatni, meg pdf-be menteni. Ha nincs ilyen, akkor le kell sajna tennem a droid vonalról, pedig ilyesmit szeretnék, mert egyrészt olcsóbb, másrészt meg üzemidő szempontjából nem mindegy.

ui.: A htc Flyer jegyzetelős funkciója nem okés, mert annyit nem szánok rá, amennyibe az a cucc kerül itthon. (Pedig amúgy tetszetős.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés