- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Pszihonaranc #32490 üzenetére
Szevasz!
Én nem azt állítom, hogy helyettesíteni tud egy laptopot, én olyan eszközt kerestem és találtam kiegészítőkkel, amely megfelel azokra a feladatokra amire használni akarom.
Ott látsz 2 kiegészítőt: egy sima kitámasztós tartót/védőt (igen praktikus) tablet méretét, súlyát alig növeli, de ha "gépelni" volna kedvem vagy sokat kell írni, "átmegy" a billentyűzetbe. Itt a válasz, hogy hogyan csatlakoztatom a billentyűt.. bedugom.
Amit nem látsz? van hozzá OTG-vel bluetooth stick, bármely BT-s eszközt fogadni tud. És akkor már fut rajta az IGO navigátor is.
Nem sok alkalmazást tudsz mondani, amit én nem tudok futtatni (jó, filmet nem fogok konvertálni), de amire használom elég.(DualCore, 1MB, IPS, 16MB FlashRom, 1024*600 már elég "öreg") Pl. utazás közben tanulok vagy e-book-ot olvasok. Erre meg a laptop nem jó.
És mindez a nem látható BT Stickel együtt cakkk-pakk 34e-ből megvan.... (És egy laptop?)
Nem hiszem, hogy van értelme vitázni mire való (arra hozni érveket mire és hogyan nem lehet használni), Amúgy egyetértek mesterségesen sulykolják, hogy kell ilyen, sokáig ellenálltam, vettem, vidáman használom.
És belefér télikabátom belső (nagy) zsebébe észrevétlen.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest