Új hozzászólás Aktív témák

• stmiklosi

tag

válasz Pszihonaranc #32490 üzenetére

Szevasz!
    Én nem azt állítom, hogy helyettesíteni tud egy laptopot, én olyan eszközt kerestem és találtam kiegészítőkkel, amely megfelel azokra a feladatokra amire használni akarom.
    Ott látsz 2 kiegészítőt: egy sima kitámasztós tartót/védőt (igen praktikus) tablet méretét, súlyát alig növeli, de ha "gépelni" volna kedvem vagy sokat kell írni, "átmegy" a billentyűzetbe. Itt a válasz, hogy hogyan csatlakoztatom a billentyűt.. bedugom.
    Amit nem látsz? van hozzá OTG-vel bluetooth stick, bármely BT-s eszközt fogadni tud. És akkor már fut rajta az IGO navigátor is.
    Nem sok alkalmazást tudsz mondani, amit én nem tudok futtatni (jó, filmet nem fogok konvertálni), de amire használom elég.(DualCore, 1MB, IPS, 16MB FlashRom, 1024*600 már elég "öreg") Pl. utazás közben tanulok vagy e-book-ot olvasok. Erre meg a laptop nem jó.
    És mindez a nem látható BT Stickel együtt cakkk-pakk 34e-ből megvan.... (És egy laptop?)
    Nem hiszem, hogy van értelme vitázni mire való (arra hozni érveket mire és hogyan nem lehet használni), Amúgy egyetértek mesterségesen sulykolják, hogy kell ilyen, sokáig ellenálltam, vettem, vidáman használom.
    És belefér télikabátom belső (nagy) zsebébe észrevétlen.
    Üdv: StMiklos

Új hozzászólás Aktív témák