Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zugi

aktív tag

Ma Media Markt-ban jártam egy tablet tokot vettem, és ha már ott voltam végignéztem a tabet felhozatalukat is. Ezek alapján mindenkinek azt tudom javasolni, hogy látogasson el egy ilyen helyre, ahol megnyomkodhat mindenféle tabletet egymás mellett. A méreteket is könnyen össze tudja hasonlítani és akkor eldöntheti, hogy 7", 8", vagy 10" amit el tudna képzelni magának.
    Egyébként itt a kijelzőkkel dobálózunk, 1024x..., vagy 1280x..., meg IPS, nem IPS, de gyakorlatban azt kell észrevenni, hogy ezek szinte nem is fontosak, mert mindössze két kategória van a kijelzőket illetően: van az iPad és vannak a többiek. A kijelzőjük két külön világ e két kategóriának. Az iPad-on kívüliek, kicsik, nagyok, IPS, nem IPS ránézésre a gyakorlati használat során majdnem tök egyformák. Talán még egy Asus tab érte el az iPad kijelzőjének minőségét, nem tudom melyik típus volt, de win8-cal futott és ha jól emlékszem az már 1366x768 felbontású volt. Eleve win8-cal nem kellene, rühellem a csempéket;), de mivel az ára is iPad körüli volt, így pláne felejtős számomra:)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés