- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26278 üzenetére
Más Androidos cucc nem kell, csak Nexus. Sajnos túl jól ismerem a többieket és ezen a téren nem teljesítenek jól... fél éveket kell várni a frissítésekre és 100k alatt nem létezik értelmes sebességű gép 10" méretben.
Ja meg fotózom és alapkövetkelmény a jó színekkel és nagy betekintési szögekkel operáló IPS panel. Megrendelőnek prezentálni cuccokat, vagy videó módban kontroll monitornak használni, stb.
Ezért ki vannak lőve az olcsóbb kínai táblák. Néztem a Wayteq X-Tab100S-t még régebben az IPS megjelenítője miatt, de aztán elvetettem a dolgot... közel sem sikerült olyan jól, mint kellett volna.
Amúgy nem 15.4"-ről váltok, hanem egy netbookomtól válok meg ami 10.1" méretű. És igen, én is jobban preferálnám ezt a méretet, de sajnos 100k körül nincs értelmes sebességű (játékhoz) meg jó monitorral ellátott (a már ismertetett okok miatt).
(#26277) faresz5: Miben kötöttebb egy iPad a Nexusnál? Állandóan visszatérő téma ez... a munkahelyemen a grafikus srácok sok UI-t készítenek iPad alkalmazásokhoz, így van bent nálunk developer céllal néhány Almás deszka. Szoktam őket használni és persze tudom mi a különbség az Open Source meg egy iOS között, de én tartalom fogyasztóként és nem fejlesztőként mégis miért szenvednék az úgynevezett kötöttségektől?
Alkalmazásokat fogok leszedni tonnaszám? Igen. Könyveket akarok olvasni? Igen. Magazinokat akarok olvasni? Igen. Játszani akarok? Igen. Netezni akarok? Igen.
Akkor ezek közül melyik az amit hátráltat egy iOS?
Összehasonlítva az iOS meg Android kínálatot kiadványok terén (nem csak az eBookokra gondolok, hanem sok sok magazinra, művészeti katalógusra, stb) az iPad egyszerűen belefullad a kínálatba, míg Androidon... hát ott sokszor kong az üresség.
Amúgy ettől eltekintve nekem is jobban tetszik az Android, mint az iOS. Telefonban nekem is zöld robotos vasam van és nem váltanék iPhone-ra, mert ott nem érzem semmi előnyét, de táblagép esetén sokkal jobban el van látva tartalmakkal az iPad. Sajnos. Biztos behozza majd a lemaradását az Android, főleg a Nexus táblák miatt, de addig még lefolyik 1-2 generációnyi modell frissítés a Dunán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest