- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Azt hiszem ez volt az utolsó alkalom, hogy Kínából rendeltem.. Ugyanis így 20 nap után már álmodtam én is vele (valaki más is írt már itt hasonlót). Azt álmodtam ma éjjel, hogy végre megjött a csomag és a postán ki voltak rakva egy asztalra a küldemények, és mindenki elvehette azt, amelyik az övé. Meg is találtam az én kis dobozomat, de miután aláírtam, hogy átvettem, kinyitottam a csomagot, és csak 1 kg rizst találtam benne... El tudjátok képzelni mit éreztem! Aztán folytatódott az álom, az idő visszapörgött valahogyan, tehát nekifutottam még egyszer tudattalanul nagy elkeseredésemben, hátha most több szerencsém lesz. Sajnos ezúttal a dobozben egy Dune lejátszó üres dobozát találtam, meg pár használhatatlan alkatrészt. Ha jó emlékszem, volt még egy harmadik kör is, de arra már nem, hogy akkor mi volt benne... Talán a várva várt Ainol NOVO7 Crystal-om!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest