- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #23645 üzenetére
Az a V99 meg 60 folott van. Es vegulis akar meg is rendelhetnem... de mi irna rola cikket, ha nekem nincs ra idom? Meg ha lenne is, utana mit csinalnek vele?.. Ingerenciam sincs hasznalni. Persze, a Ramos W30 se lehet kutya.
Csak viccelek. Mar tele a hocipom a nem-nagyon mukodo konai tabokkal... varom nagyon, mivel rukkolnak elo a nagy gyartok. Valami Exynos 4412 procis 7"-os a vagyaim targya, ha lesz ilyen! Most eppen nem szeretem a Tegra-t, meg nem mondom, miert!
" (#23654 ) afgk2012
Ezzel egyetértek. Az ördög a részletekben lakik."
Ezzel egyet ertek en is... nem is tudtam volna pontosabban megfogalmazni, mi is az, amiert a nagy gyartok elkerik a plusz 50-60 ezer forintot!(#23671 ) Attici
Az LPDDR2 kevesebbet fogyaszt. Kissebb aksival is hosszabb az uzemido. Tok jo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest