- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Amennyiben ez még az elfogadható kategóriába tartozik, akkor nem is olyan rossz. a 100-as LAN is bőven kiszolgálná azt amire nekem kellene. Nem tudom mennyire működik rajta az OTA-s frissítés, mert ugyan 11-es Android-osnak van írva a címében, viszont a speckók között csak Android 10 szerepel. Ja, nekem 46,67 USD-t í a 64-esre, a 32-esre pedig 43,23USD-t
Az adapter vásárlása az megint egy külön kiadás, és még ott a többi felmerülő kérdés a szabadon telepíthetőség témakörében.
-
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ez kell nekem.
Matrixal is működik, driver nem kell? Mert ezt írják Only support for Windows computers. Androidról egyénként kapcsolódik a hangfalhoz, csak a Matrixnál van probléma.
vargalex ezt mire módosítanád vout='1080p60hz'?
blakey mindegy, remélem ez a BT adapter jó lesz.
-
Persze ez csak akkor jó direktben ha van az erősítőnek SPDIF elektromos/coaxiális bemenete (is), a BOX-on meg 3.5mm jack a digitális SPDIF kimenet (pl Mgicseee N5)
Mondjuk én az analog kimenetet soha sem használom, több erősítőm van, régiek, használtak, egyen még csak SPDIF van, többi már HDMI-s. -
Bele, de számomra nem egyértelmű a dolog. Elvileg találtam az Nvidia Shield tv pro-t és a Xiaomi-nak egy box-át, ami tud afr-t, de az egyik nem kapható és nagyon drága, a másiknál meg keveslem a hardvert. Tudom, hogy mi a címe a topicnak, de a "Milyen androidos boxot vegyek" topicban senki sem válaszolt.
Meg ha már itt tartunk, akkor egy kérdésem is lenne... Amelyik boxon Android TV os rendszer van, automatikusan tudhatja az auto frame-t? Tehát nem a sima Android os, hanem az Android TV. -
-
-
Egy olcsó USB hangkártyával pótolható nem kell hozzá driver, megy Linux és Android alatt is. USB-n meg lehet tápolni. optikai és elektromos is szokott rajta lenne, a "fémházas" 10 USD körül szokott lenni
-
ezért kerül ennyibe mert még ezt is ki spórolták belőle! De ez így van az összes olcsó BOX.al!
amit linkeltél BT adapter.t az biztosan nem fog menni vele mivel oda is van írva az adapter leírásánál hogy LINUX al nem kompatibilis! Olyat keress ami megy linux alatt akkor talán CE alatt is menni fog!
De egyszerűbb olyan BOX ot venni amiben eleve van BT ha hozzá adod a BT adapter árát már majdnem kijön egy ilyen box. PL: ~$32.ért van X96Air 4/32.es abban van 5GHz Wifi és BT is
-
mar_tin
tag
-
Martin Eden
tag
Elviekben működhet, de én az alábbiakat tapasztaltam az említett típussal. Menet közben csatlakoztatva az USB-re egy 2.5 HDD-t, azonnali fagyás, újraindítás után általában már működött. Ezzel mondjuk még együtt lehetne élni, ugyanakkor míg a Beelink MXIII II-m és az X96-om leállítás után elveszi a tápot USB-ről, a Magicsee nem, a külső vinyó kapja továbbra is a tápot, ez nem biztos, hogy szerencsés. Azt nem tudom, AKTÍV hub kiküszöbölné-e ezeket a dolgokat.
Ami szintén nem jött be: első 4k tartalmat elindítva a külső vinyóról (Altered Carbon) legfrissebb CE-vel nézhetetlen volt a dobozon (teljesen szétesett a kép). Ugyanezt a CE-s SD-kártyát áttéve beelinkbe és x96-ba (ugyanaz a konfig mindhárom), ugyanaz az anyag hibátlanul megy. MXIII-ből a rajta használt librét áttéve magicbe a kép ugyan nem esik szét, de rengeteg a frame drop az N5-ön, míg beelinken hibátlan ugyanez az LE. Magicsee akkor vált használhatóvá 4k videóval, ha az összes létező felbontást whitelisteltem a coreelecben, bár még akkor is befigyelt néha egy egy eldobott frame, bár az már talán csak a felúszó menü/felirat miatt is lehetett. Ugyanakkor a két másik box-on semmiféle whitelist nem kellet a CE-ben, hibátlanul ment a tesztelt anyag.
Szóval kicsit fura ez a magicsee. -
LouiS22
veterán
Nincs vége az LE-nek, de a fejlesztők jó része átmegy/ment a CE-be. Jelen állapotában a CE nem más, mint a LE forkja. Meglátjuk, hogy mi lesz, gyaníthatóan a CE lesz az örökös, ahogy a LE is az OpenELECből nőtte ki magát egykor.
Megpróbálhatod a sima update folderes frissítést saját felelőssége, de szerintem jobban jársz,ha rászánod azt a maximum 1 órát és belakod újra. Ha meg tudod, hogy mit és hova kell másolni, akkor szépen csinálj a mostani LE megfelelő mappáiról egy biztonsági másolatot, majd azt szépen másold be a CE megfelelő helyére (pl addonok beállításai).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest