Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
bestpixel
üzenetére
Egyűt működnek a CE fejlesztőkkel és itt már mindig frissebb CE varázsolható fel az SD kártyára.
Na de az is frissíti magát akár melyikkel kapnád is. -
Beni2360
félisten
válasz
bestpixel
üzenetére
Azért hallgass az öregekre.
Van akinek nem megy mert kicsi a pö...e,
vagy nem jól állította be (fel). Általában beállítási hibák okozhatják az anomáliákat, vagy egy régebbi fw volt a boxon. Én múlt héten nézem éppen meg mivel megjött az új Z9X zidoom és a régivel nem ment na és ha már itt volt akkor megnézetm az X3-mal is újfent az X2 után.
És ez már nem X akták.
A Beelink GT-King (Pro) Androidja sokkal jobb mint ezeké írják akik már használták. -
blakey
titán
válasz
bestpixel
üzenetére
Jó a GT-King, az S922X-ek között a felsőkategóriát képviseli, CE-vel is jó. De egy S905X3, S905D3 semmivel sem rosszabb CE alatt, sőt, inkább jobb. Az S922X firmware hiba miatt nem játszik le akadásmentesen bizonyos 4K AVC anyagokat, ez nem a CE fejlesztőin műlik, állítólag amlogic firmware hiba. De ne ilyedj meg tőle, hibátlanul viszi az anyagok 98%-át, mellesleg nagyon jó a hűtése.
-
gyűrű
addikt
válasz
bestpixel
üzenetére
vagy akár streamelve netről. 4K-s videót streamelni a youtube ról tudsz.Arra bármelyik ajánlott jó. A 4K60as mkv-t már nem tudják az olcsóbb 905x2-x3-ok.(legalábbis a Gemini Man-on elvéreznek) A 922-es boxok a netflixet FullHD-ben tudják. Az 905X2-3-ok 720p ban. Nem értem minek irod ide a bluray lejátszódat másodszor, hiszen az irreleváns a lejátszás szempontjából..... A többire blakey válaszolt már..
-
blakey
titán
válasz
bestpixel
üzenetére
A gigabites kapcsolat az otthoni, belső hálózatra értendó, nem befolyásolja az előfizetés. Tehát otthon legyen rednben a hálózat.
Illetve érdekelne még továbbra is, hogy létezik-e valamilyen megoldás arra, hogy Mac-kel formázott (Apple File System (APFS)) SSD-t is lásson egy Amlogic-kal szerelt médiabox? - ha nem akarsz szívni akkor olyan fármátumra formázod amit minden OS hibátlanul kezel, exFAT, NTFS teljesen jó, a Mac is jól kezeli. -
kokokka
addikt
válasz
bestpixel
üzenetére
az ilyen szaggatást az árnyékolt CAT6-os kábel oldotta meg
Nekem sima CAT6-os kábel megy a boxba és hibátlan a 4K HDR10. Ahogy DoItYourself is írta, már 5-ös kábellel sem lehet probléma. Az akadások sokmindentől lehetnek, de szerintem kábel miatt a legritkább esetben. Az X96 MAX Plus bírja az tuti, van alatta vas bőven. Van benne tartalék, CE vel meg mégtöbb. Ha stream-eket is nézel nem ez az összeállítás kell Neked, mert arra minőség szempontjából nem jó, még CE-vel sem. De ha egyszerűen csak jó minőségben, akadásmentesen szeretnék filmezni, zenét hallgatni, arra tökéletes lesz. Persze csak akkor, ha nincs szükséged DV-re. -
-
gyűrű
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080 16GB/2TB NVMe/1200W
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy nem jól állította be (fel). Általában beállítási hibák okozhatják az anomáliákat, vagy egy régebbi fw volt a boxon. Én múlt héten nézem éppen meg mivel megjött az új Z9X zidoom és a régivel nem ment na és ha már itt volt akkor megnézetm az X3-mal is újfent az X2 után.
vargalex
DoItYourself