Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkomlosi
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
szia
gui resolution: 1920x1080 50hz
az eredmények:
nyugalmi állapot
1512000
1512000
1512000
1512000lejátszás közben
500000
500000
500000
500000ez tv adás lejátszása, de lényeg látszik, hogy a cpu lényegesen lassabb frekin van.
ezzel egyébként lehet valamit kezdeni, hogy "semmit tevéskor" ne pörögjön annyira?
-
blakey
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Én sem értem, hogy miért értetlenkedtek, nézzenek tükörbe azok akik egyéb drágább eszközt vettek, pl. Zidoot, Oppot. Ne győzköjetek pro es kontra, túl vagyok a sokadik boxomon az olcsótõl a drágáig, sokan csak képről láttak egyéb eszközt, én sem értetlenkedek ha valaki más eszközt vesz magának ami számomra használhatatlan vacak, Lake is az, meg a portolt ROM-ok is. Tisztában vagyok azzal, hogy melyik mire képes. Az, hogy én mivel használom az nem tartozik senkire, nem kell beszámolnom senkinek, hogy most miért CE van a gépen, mondjuk azért, mert a logókat én csinálom és ellenőrzöm, vagy, mert épp kíváncsi vagyok valamire.
Nem ártana másképp hozzáállni mások dolgaihoz. Nem szólok be ha a Lake boxot valaki népszerűsíti egy portolt Zidoo ROM-al amit pénzért lehet megvenni.
N2 is egy vacak ennyi pénzért amennyiért mi megtudjuk venni.Kellemes ünnepeket|
-
-
-
blakey
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Pff, annyira nem követtem a dolgokat de van akinél fagyogatot, instabil volt a működés. Aztán a sok beszélgetés eredménye volt, hogy nem egyformák az eszközök, írt a cégnek és azt válaszolták, hogy 1.35V-ost "dolgoztatnak" 1,5 V-on. Miután ezek kiderültek valamit javítottak a LePotato verzióknál , hogy megfelelő frekvencián dolgozzanak, ha minden igaz már rendbe tették.
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Ez jó kérdés, alapból max 10 sec a várakozás, úgy látszik be is tartja (még annyi, hogy NTP server-nek a router van megadva, de ennek nem szabadna beleszólnia). Most visszább vettem 5 sec-re (de akár ki is kapcsolhatnám, mivel helyi adatbázis van).
ceemmc:~ # systemd-analyze
Startup finished in 7.096s (kernel) + 7.997s (userspace) = 15.094s
kodi.target reached after 7.997s in userspace5.653s kodi-waitonnetwork.service
2.889s dev-system.device
2.782s dev-data.device
2.741s dev-loop0.device
1.072s pulseaudio.service
1.044s systemd-modules-load.service
1.033s hwdb.service
690ms systemd-udev-trigger.service
666ms add-entropy.service
355ms userconfig.service
318ms openssl-config.service
316ms rpcbind.service
303ms swap.service
285ms systemd-journald.service
281ms systemd-tmpfiles-setup-dev.service
222ms usercache.service
221ms connman.service
192ms amlogic-remote-toggle.service
173ms systemd-logind.service
142ms kernel-overlays.service
97ms sshd.service
74ms kodi-cleanlogs.service
73ms unbind-console.service
71ms samba-config.service
70ms libmali.service
68ms cron.service
54ms wpa_supplicant.service
34ms var.mount
33ms systemd-journal-flush.service
33ms dev-mqueue.mount
30ms sys-kernel-debug.mount
30ms systemd-tmpfiles-setup.service
28ms kodi.service
28ms show-version.service
27ms serial-console.service
26ms systemd-udevd.service
21ms systemd-remount-fs.service
18ms machine-id.service
18ms systemd-sysctl.service
17ms systemd-journal-catalog-update.service
14ms kmod-static-nodes.service
11ms tz-data.service
8ms obex.service
7ms sys-kernel-config.mount
7ms tmp.mountMégsem kapcsolom ki teljesen. Borzalmas időt produkált.

Startup finished in 7.072s (kernel) + 48.751s (userspace) = 55.824s
kodi.target reached after 47.931s in userspace45.796s amlogic-remote-toggle.service
45.785s connman.service
2.950s dev-system.deviceValami nagyon nem kerek. Addig is marad az 5 sec.
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Rikomagic MK22 Plus. Nálam az adathordozón van az adatbázis, Gigabit-es LAN-on kapcsolódik, wait on network bekapcsolva, alap CE 9.0.0 belső tárhelyen (ha jól tudom, az ext4-es is ebből készült), csak a "TheAudioDb.com for Music Videos" lett külön telepítve.
Startup finished in 7.235s (kernel) + 11.978s (userspace) = 19.214s
kodi.target reached after 11.978s in userspaceA hálózatra várás nálam hosszabb időbe telik.
9.047s kodi-waitonnetwork.service
2.879s dev-system.device
2.819s dev-loop0.device
2.811s dev-data.device
2.014s systemd-logind.service
1.274s connman.service
1.124s pulseaudio.service
1.079s systemd-modules-load.service
869ms sshd.service
857ms kodi-cleanlogs.service
760ms hwdb.service
577ms wpa_supplicant.service
546ms systemd-udev-trigger.service
541ms add-entropy.service
197ms amlogic-remote-toggle.service
194ms samba-config.service
175ms unbind-console.service
172ms systemd-journald.service
149ms swap.service
134ms machine-id.service
132ms kmod-static-nodes.service
130ms systemd-remount-fs.service
87ms kernel-overlays.service
76ms userconfig.service
76ms systemd-tmpfiles-setup.service
76ms libmali.service
61ms cron.service
49ms rpcbind.service
42ms usercache.service
41ms show-version.service
38ms var.mount
37ms serial-console.service
35ms sys-kernel-debug.mount
33ms systemd-tmpfiles-setup-dev.service
32ms dev-mqueue.mount
29ms systemd-udevd.service
28ms kodi.service
28ms openssl-config.service
26ms systemd-journal-flush.service
18ms systemd-sysctl.service
17ms systemd-tmpfiles-clean.service
14ms systemd-journal-catalog-update.service
8ms tz-data.service
8ms obex.service
7ms tmp.mount
7ms sys-kernel-config.mount(#52532) Csicsóka
Már a 6-os is. Sikerült ezt megoldani?
Nálam a 6-ost a dtc simán viszi, de a 7-est már nem. Nem foglalkoztam vele, mert az Android-ot nem tudtam visszarakni, az USB burning tool nem látja a box-ot. Az U-boot-os pen sem működik.
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
és Csicsóka!
Köszönöm! Van még mit tanulnom.
Ha szerencsém van, akkor a 6-os Android-dal meglesz az 1 GB-os system partíció, így akár a mexel féle dual boot is meglehet az eMMC-n.
(#52293) ztsoft
Valószínűleg meg is van, hogy miért nem vált át 4K-ra. A log-ban szerepel, hogy ellenőrzi a Whitelist-ben a 4K felbontást, mivel nem találja (nincs 4K TV-m), így marad FHD. Ennyi belefér, így is megvan még a videó elején a 2 mp-es hang, kép kihagyás.
-
Somatom
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Egyszer elneveztem a NAS -omat, de mindíg elfelejtem, hogy mire. Ráadásul keresésnél vagy megtalálja az eszköz, vagy nem. Azzal az IP -vel viszont nincs varia, mindíg működik. Persze, vannak egyéb tartományok, de én még nem találkoztam olyan SOHO router -rel, ami alapból ne 192.168.x.xxx IP -t osztana.
-
Somatom
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Használok Linuxot is (régóta Puppy-fan vagyok). De, azokon a kütyükön rászoktam az Androidra és megkedveltem. Az M8 már egy ideje fiókban van, mert pár éve vettem egy Vorke V1 -et, és ezen egy 64 bites Remix OS a fő rendszerem (MM alapú Android, asztali környezetre optimalizálva). Sajnos, ezt odaígértem valakinek, mert kinéztem az utódját, ami egy Beelink X55 lett volna, ha közben nem tűnt volna el az összes boltból. Így most két szék között, a földre huppantam. Ezért gondoltam, hogy amíg nem találok vmi új "tutit", addig veszek egy ilyen kicioccó AML kütyüt.
-
Somatom
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Most látom, hogy Te itt topikgazda vagy. Ennek nagyon örülök, mert Te emlékszel a "régi
szépidőkre".
Olyan S905, 912 -es boxot keresek, amit úgy lehet használni, mint anno az RK3066, 3188 -asokat. Szóval Android -dal, de nem médialejátszóként, hanem miniPC -ként. Tabletes nézet, normális launcher, háttérfolyamatok, hangerő, meg eltűntetőgombos tálca, stb. Gmail -t, Firefoxot, G.Térképet, Photo Editort, meg hasonlókat szeretnék használni. Most egy M8 -as boxom van (AML S802), Finless ROM -mal. Jó lenne helyette egy min. 3GB RAM -os, lehetőleg min. 7 -es Android -dal (a freeform multiwindow mód miatt). -
Somatom
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Áhhhh.... OK! Leesett a tantusz.
Egy Shibby Tomato -s RT-N16 -tal már csináltam ilyet. Kellett hozzá a Tomato topik közönségének segítsége. 
Mexel:
Évek óta használok ilyeneket. Eddig mindegyik működött, csak a túláramot viselik rosszul. Viszont, ahogy írtam, ennél egyszerűbb sztem nincs, mert csak bedug és működik -
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Nálam is ilyen alaplap van a "NAS"-ban, még így nem mértem fogyasztást. Nálam 50W-os fogyasztás van, de több készülék van egybe mérve (szünetmentes táp, UPC HGW, TP-Link WDR4300, NAS).
A NAS 1db 2,5" (rendszernek), 2db 3,5" HDD, Chieftec CDP-120ITX 120W-os táp, 8GB RAM, amit használok rajta, NFS server, MiniDLNA, MySQL, rTorrent ruTorrent páros, Lighttpd, Nut (szünetmenteshez), CGP, PhpSysinfo, tervben van még a NextCloud, meg egy LCD kijelzős hőmérséklet figyelő, ventilátor szabályzó, fogyasztás mérő, információs elektronika (Arduino-val, a Linux-al komunikálva).Annyira kicsi a terhelés, hogy néha egy-egy mag kapcsol magasabb frekvenciára (monitorozásra a CGP-t használom).
(#51450) dugesz77
Nálam egy régi multimédiás PC (Medion, jó masszív, kis méretű) házában van, de a nagy melegben sem volt gond vele. Most megy egy alaplapi ventilátor benne, a CPU hőmérsékletét figyelve emeli a fordulatot, de eddig nem emelt rajta. Ezért is akarom az elektronikát, hogy csak akkor kapcsoljon be, ha kell.
-
dugesz77
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Jelenleg is egy épített NAS-t használok OMV-vel. Nézegettem ezeket is Mini itx-es lapokat tetszenek is ezt sem vetem el. Kár ,hogy mostanában nincs belőle DC tápos változat vagy akkor Pico psu kellene hozzá. Plusz egy normálisabb jól szellőző ház , mert gondolom ha 0-24 ben megy akkor elkel. Majd megálmodom nem sürgős amúgy sem.
-
-
-
ttt
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Ahh, nagyon jó, hogy elhalás után szedtem csak így szét
Egy évig így működött, csak sz.r volt. De ha nem teszem kuka éretté, akkor nem szedtem volna ennyire szét: kicsi hűtő leszed, kap nagyobbat + venti, meg egy egy ráillő házat nyomtatok, erre meg ez 
Azért teszem fel, hogy láthassa más is; a hűtő felületet szépen levédték, ami összeszerelésig nem baj, de azután...
Nem gondoltam volna, hogy Mecool-nál is előfordul, de persze emberek vagyunk, hibázhatunk.
Mint ahogy én is mellényúltam tegnap 
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
vargalex
üzenetére
2db 1TB-os van most csak siman, van epp 1,8TB szabad hely a gepen lehet majd kiprobalom pár óra masolas utan.

Egyelore visszajott a régi NFS gondom , egy ido utan eldobja a felcsatolt megosztasokat (stale file handle), igy marad az SMB, kliensből a qBittorrentet valasztottam de ott meg neha ujra kell ellenoriztetni a letoltott anyagot mert beakad...(stalled statusz) rTorrent lenne jo de azt meg nem tudom konfigolni...

Alfawise Z1
BT-s taviranyitoja van, most arrol olvasgatok hogy lehetne megtudni az infra kodot a bekapcsolashoz és esetleg atirni az uboot-ban másikra, hogy a tv taviranyito egy nem hasznalt gombjara attegyem. Mert kikapcsolva nem megy a BT.

-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Csak találgatok. Nem lehet, hogy az Entware frissíti saját magát (nem a rendszer része), nálam is a kézzel indított frissítés nagy csomó hibát dobott a netdata csomag frissítésekor (korábban írtam is róla, újra is kellett telepíteni).
Igaz, akkor nálam is jelentkezni kellett volna a hibának, mostanában a Nightly-t használom napi szinten (mikor nem használom a box-ot, akkor áramtalanítva van, mivel nálam a kikapcsolás nem működik rendesen).
-
blakey
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Akkor járjunk utána, hogy mi történt ugyanis visszatettem a régi kártyát és nem érem el. Ezzel vasárnap még nem volt gond. Mit nézzek meg, hogy miért? Mielőtt még újból frissíteném és helyreállna.
Közben annyit megnéztem, hogy valamiért nincs a telepítettek között, de akkor mi törölhette? Nem szoktam csak úgy ssh-zni.

-
Kroni1
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Arra esetleg volna ötleted, h a Netflix miért szaggat nálam?
Írták mások, hogy nekik megy 1080-ban, de nekem sehogysem. Inp.adaptive 2.3.12.0 a repoból felment, a nagy chrome-os telepítést engedélyeztem, cmd mappa van, abban volt libwidevide.so, de nem oké, már azt is próbáltam felülírni az itt belinkelt verzióval és továbbra is akadozik a kép..
-
mexel
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Köszönöm szépen, közben megvan. Ezek mind megvoltak, csak biztos elbódultam a sok mákosbejglitől és nem vettem észre hogy regisztráció kell ahhoz hogy működjön. Már mindent ötször-ki be másoltam, mégsem ment, aztán felhívták a figyelmem hogy oda van írva hogy kell reg
Ilyen ez a karácsony, elvakított a gyertyafény
Én meg futottam a köröket 
Android alá kellett egyébként és Sony tv-n, így macerásabb volt, de megoldható.
-
dugesz77
őstag
-
mexel
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Köszi!

Más.
SPMC: Sajnos a 4k videókat nem játsza, csak fhd-ig jó, de addig tökéletes androidon.
SPMC-ben a kadenciahelyes lejátszáshoz érdemes kikapcsolni a mediacodec (surface)-t is. ( plusz függőleges szinkron ki, stb)
Én csak az Amcodecet kapcsolom be benne.
( nem értem a 17-es kodiban ezt miért nem lehet betenni )Próbáltam valami megoldást keresni a Kodira hogy valamennyire használható legyen, de már kb 20 boxon próbáltam és nálam mindegyiknél nagyon szaggat, a menü is akadozik. Alap és egyszerű filmek is röcögnek, amíg az spmc alatt azok simán futnak. Ez másnak is így van? Ez kb használhatatlan kategória. Ennek mi lehet az oka? Régebben ez nem tűnt fel, csak az hogy pár videót nem tud lejátszani. Vajon a fejlesztőknél nem jelentkezik ilyen hiba, vagy a kodi már halott ügy és így hagyták 17.6-nál? ( találtam újab devel-t de semmi változás)
Lesz abból valamikor valami jobb, újabb verzió? -
Multibit
nagyúr
válasz
vargalex
üzenetére
Kivettem a whitelistből a két utolsót (720x576 50fps, 720x480 59.94fps). Ezzel helyreállt a filmek képaránya. Köszönöm!
Viszont így előjött egy olyan gond, hogy az NTSC remuxok (MPEG2, 720x480, 29.97fps) esetén lejátszás közben, random módon fps-t vált a film. Négy remuxot vizsgáltam. Ezekből három 59.94, egy pedig 29.97 fps-sel indul (ez következetes). Egy időután a 29.97-en indult film 30 fps-re vált. A másik háromból az egyik 30 fps-re, a másik 60 fps-re vált, a harmadik valamiért stabilan tartja az 59.94 fps-t. A filmek újraindítás után mindig az eredetileg írt képkocka sűrűséggel indulnak.
-
mexel
veterán
-
syler123
veterán
-
mexel
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Azért kérdezem, mert tulajdonképpen az érdekel hogy egy frissítéskor akkor elvileg csak felülírja az említett fájlokat? ( system, kernel és dtb) A többihez elvileg nem nyúl a következő indulásig.
Miért fontos nekem? Ha a pendrive-on amin a rendszer van én manuálisan cserélem ezeket a fájlokat ugyanazt érem el mint a frissítéssel? A DUAL rendszer miatt lenne érdekes ez.
Vagy van-e valami akár átmeneti fájl is telepítve frissítéskor, hogy ezeknek a fájloknak a cseréje után az első indításkor írjon felül pár dolgot a .config-ban vagy .kodi-ban, vagy egyszer ellenőrizzen-e, stb.
Azért érdekel hogy simán ezeknek a cseréjével " manuálisan" meg tudom-e oldani a frissítést, ez fontos lenne. -
mexel
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
A Transmission Remote Gui sem megy. Ott nem kér jelszót, csak kiírja a fentebb írtakat és nem kapcsolódik.
Egy másik boxra feltettem a Transmissiont, ahhoz azonnal. Valami ezen a boxon lesz, csak nem tudom mi amikor mindent töröltem töbször is. Az IP természetesen jó. -
ttt
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Nem is írta senki, hogy desktopra olyan nagyon jó lenne
Ámde ebbe pont egyes gyártók tojtak bele és készítettek laptopot belőlük. Aztán még az MS is rátett egy lapáttal és az ippeg eldöcögő win7-ket el kezdték rajtuk frissítgetni win10-re
Volt atomos notebook is a kezem ügyében, az még úgy-ahogy - már ha ki tudtad várni a boot időt
.
Persze az ok, hogy ezek már újabb lapkák, én is nézegettem már őket és ahogy írtam is, dedikált szervernek igéretesnek tűnik. (Sőt mielőtt ráleltem a médiaboxokra pont ilyen megoldásokon gondolkodtam, csak éppen tv/pvr funkciós gépeket csak horror áron adtak volna, de leginkább sehogy.) -
Kenderice
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Üdv.
USB-s TVB-T sticket hogy lehet használni kodi alatt?
Van nekem egy RTL2838 chipes DVB- vevőm, lsusb parancs kilistázza.
Hogyan kellene beállítani a kodi-t, hogy tudjam használni?
Tvheadend szervert és klienst már telepítettem, de nem tudom alkalmas-e erre, mert nem igazán tudom beállítani... -
Kenderice
senior tag
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
A másik videó nálam is hasonló (nem 4:4:4, csak 4:2:0), de azt simán viszi.
Ezt nem viszi:
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High 4:4:4 Predictive@L4.2
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 16 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 34mn 14s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:4:4
Bit depth : 10 bits
Scan type : Progressive
Language : Japanese
Default : Yes
Forced : No
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709Ezt viszi:
Format profile : High 10@L5.1
Muxing mode : Header stripping
Duration : 1mn 32s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Chroma subsampling : 4:2:0
Language : English
Matrix coefficients : BT.709Ez van még 4:4:4-ben, de ezt is viszi:
Format profile : High 4:4:4 Predictive@L5.1
Duration : 23mn 42s
Bit rate : 2 853 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Chroma subsampling : 4:4:4
Language : Japanese
Matrix coefficients : BT.709 -
kmarci25
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Olvastam a readme-t, csak sajnos nem értem...
Tehát akkor a user-nek ezzel a kiegészítővel nem is kell foglalkoznia, hanem pl. az HBO Go/ Netflix addon "hívja meg" a lejtászás kezdetekor.Olyan már előfordult, hogy mikor a Netflix-en elindítottam valamit, akkor kiírta, hogy van új verziójú widevine és letöltötte, telepítette. Akkor én azt hittem, hogy ezt a Netflix addon csinálja, de akkor valószínű, hogy az inputstream.helper volt. De akkor meg azt nem értem, hogy az HBO Go addonnal miért nem működik együtt.
-
ztsoft
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Nálam sincs gond vele (kivéve a CE alatt a "videó cimke"-t, de az is user error volt), pedig a Kodi saját adatbázisát használom (nekem felesleges a MySQL, egy box, több LE, CE).
Én egyszer beállítottam, végigment, majd file nézetben megnéztem, hogy mely filmekhez nem talált semmit, rányomtam az "Átvizsgálás médiatárba" felugró menüre, kézzel módosítottam a keresendő címet és megtalálta.
Igen, a kézi keresés nekem is kellett, egy pár régi filmet nem talált meg magától.
Én is csak azért ismerem jobban a Kodi fájl elnevezéseket, mert saját script-et írtam, ami átmásolja, átnevezi a letöltött anyagokat (lehet lustaság, vagy csak előre látás), az RSS feed-hez ez volt a legkézenfekvőbb. Letöltés után azonnal elérhető a tartalom, a többit a kliens intézi (vissza töltés arány, vagy idő függvényében, nem kell kézzel beavatkozni).
-
darvinya
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Ha router-en megy az adatforgalom, akkor WiFi-LAN terheli jobban router CPU-ját, mert át kell kódolnia WiFi-ről LAN-ra.
WiFi-WiFi-nél nincs ekkora terhelés, mert egyszerű bit ismétléssel elintézhető.Közvetlen WiFi-WiFi-nél nincs router, mert telefonra csatlakozik a box és közvetlenül megy az adatforgalom.
(#46643) blakey
Remélem hiba ok hamar meg lesz és ezáltal javítás is.
Lehet azért nem jött ki nálam, mert én közvetlenül mozgattam file-okat.?
Bár, most jut eszembe, hogy volt ilyesmi hiba 95.1-nél, aminél 100MB file csiga lassúsággal ment. -
Csicsóka
őstag
válasz
vargalex
üzenetére
Igen, sok mindent meglehet oldani ha minden centi helyre szüksége van valakinek. A system méretének tologatására volt is már szüksége Korcsi kollégának pld. Egyébként a Vero 4K-nál is megtartották ezt a droid standardot, pedig azon soha sem volt droid. Eleve Linux gépnek készült. A dtb-ben pont úgy megtalálható a 11 partíció, holott csak a logo, boot, tee az, amire szükség lenne a többi hely mehetne a rendszer alá. Persze az is meglehet, hogy mivel a kiindulási alap egy X96 TV box, csak így képes az egész cucc működni. Esetleg nem érdekelte őket a felszabadítható hely, és nem foglalkoztak vele.
-
rooney8
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
hmm, igaz, ebbe bele sem gondoltam.
akkor gondolom az a baj, hogy a tv-m távja is IR-en próbál kommunikálni vele, nem pedig CEC-en. ez esetben hogy tudom törölni a tv táv IR tábláját?LE-n egyébként ment simán a CEC, ott a gyári táv nem ment OOB, de arra meg volt letöltött remote.conf-om.
-
DoItYourself
Topikgazda
-
darvinya
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Nem, csak egyszerűbb levenni az alkatrészt, ha nincs SMD lassú hőlégfúvó, mert a sima hőlégfúvó túl nagy erővel fúj (tapasztalat, azt lehet vadászni 4003-as alkatrészek hova repültek
).(#45527) tobias40
Hsz-em nem olvastad, hogy otthoni android-os telora telepítsd fel Play áruházból az app-ot, annak telepítőjét feltudod rakni box-ra.
De itt eléred teloból mentet apk-m. [link] -
rooney8
aktív tag
válasz
vargalex
üzenetére
akkor sorry, én LE-t használok, arra pedig nincs inputstream adaptive 2.1.0, így telepíteni sem lehet az hbo go-t.
viszont van egy CE pendrive-om, szóval kipróbáltam én is. letöltöttem innen a fájlt, és winscp-vel beléptem a boxba (be kell állítani winscp-ben a rejtett fájlok mutatását), töröltem a /.kodi/cdm tartalmát és bemásoltam a letöltött libwidevine.so fájlt. utána ment simán. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nekem is csak 1080p-ig kell, amíg be nem adja a kulcsot, elleszek vele. Így hát ez volt itt a turpisság.

Egy évig így működött, csak sz.r volt. De ha nem teszem kuka éretté, akkor nem szedtem volna ennyire szét: kicsi hűtő leszed, kap nagyobbat + venti, meg egy egy ráillő házat nyomtatok, erre meg ez 
Mint ahogy én is mellényúltam tegnap
Ilyen ez a karácsony, elvakított a gyertyafény

Tehát akkor a user-nek ezzel a kiegészítővel nem is kell foglalkoznia, hanem pl. az HBO Go/ Netflix addon "hívja meg" a lejtászás kezdetekor.

DoItYourself