Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trance89
őstag
-
GZoli7
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz Kenderice #45468 üzenetére
Nekem 2017 Június óta van s912 boxom és még semmi gondom nem volt a LAN-ethernet kapcsolattal.
A CE már simán fut szinte hiba nélkül hónapok óta. Van ajánlott 2/8 GB változat a MECOOL-ból nekem a nagyobbik van ami 3 GB rammal szerelt. Ajánlott box az itteni hsz-kből ítélve is. Ez csak egy oldal amit linkeltem. 671 hsz szól a mecool-ról.
----------------------------
Még mindig nincs megoldás... - Azért egy újonc 7 szakmai hozzászólással belinkelni. És az csak egy fajta a sok közül.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Kenderice #45479 üzenetére
A probléma globális. -Arra a cuccra.
Igen énnekem is ez jött le és ezért volt az újonc fórumtársunk felhívása egy kicsit fura.
Másikat kell választani úgy látszik nem szereti a hatszögletű dobozokat.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Kenderice #45916 üzenetére
Kiírtam kártyára a rendszert, átmásoltam a szükséges dtb fájlt - és át is nevezted? dtb.img-re?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Kenderice #45921 üzenetére
Akkor a dtb fájl nem jó. Van amikor csalnak a ram méretével és valójában kevesebb van benne.
Melyiket választottad?
Ui: Nyomtad is a reset gombot folyamatosan?
Na a pontos box is kellene akár linkelve is.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45922 üzenetére
gxl_p281 dtb kell neked.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45928 üzenetére
Kodiban van fájlkezelő de a remote.conf-al nem mész semmire CE alatt. CE alatt más módszer van. [link]
(#45926) Kenderice
Nem kell vele foglalkozni, frissül ha szükséges.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45930 üzenetére
Azt írja. hogy a cfg fájlt a \storageq\.concfig helyre kell betenni, de a storage mappában nincs ilyen.
- Láthatóvá kell tenni a rejtett fájlokat vagy hálózati eléréssel (gépről) a Configfiles mappába másolod.Most nem tudom mi üres, mert nem tudok utána nézni, de itt a topikban is és a linken is minden le van írva.
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45932 üzenetére
Melyiket töltőtted le? Megnézem.
Közben látom, hogy csak a rc_maps.cfg van a zip-ben, mondjuk az úgy jó csak még kell egy w95_remote is.[ Szerkesztve ]
-
-
kenand
veterán
válasz Kenderice #45936 üzenetére
pedig benn van az összefogallóben
De itt megtalálod az Image és a device tree linkeket is. (905x jó a 905W-hez is)[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45936 üzenetére
Ezért ajánlok olyan boxokat amik minden további nélkül működnek mindenféle mókolás nélkül, szóval ha olyan boxot vettél volna amit a CE támogat nem lennének ilyen problémáid. Amúgy "létre kell hoznod" egy remote fájlt, hogy tudd kezelni a boxot, itt van egy pdf leírással hátha sikerül vagy telepíted az Alexelec-et és ott remote.conf-ot kell használni.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45942 üzenetére
Feltettem inkább libreelec-et, alapból működik az infra.
Ha a coreelec is eljut erre a szintre, majd lecserélem.
Nem akarnak/szeretnének remote.conf-al vesződni, őket kérdezd miért. Tehát ha haladni akarsz és új verziókat szeretnél akkor vagy beletörődsz és megcsinálod magadnak a távvezérlést vagy olyan boxot használsz amin telepítés után működik a táv, nálam 5 ilyen box van és mindegyik működik.
Viszont nem jó device tree-t tehettem rá, mert nincs wifi - LE alatt nem 100%-os az S905W támogatottsága, akkor lett nagyjából abba hagyva amikor megjelentek ezek a boxok.
Ennek cseréje csak annyi, hogy felülírom vele a régit dtb.img fájlt? - elvileg igen, de nem nagyon van mire cserélned S905W esetében.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
blakey
titán
válasz Kenderice #45954 üzenetére
Itt kéne a Disable Noise Reduction és a Disable Deinterlacing opció bekapcsolása de az nem érhető el LE alatt, CE alatt valószínűleg megoldaná a problémát.
#45957) djnice
LE alatt nehéz lesz, CE alá a távot sem tudta összehozni akkor LE alatt ez nagyobb falat lenne.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Új Gamer PC Ryzen 7 5700X/RX 6700 Xt 12Gb (RTX 3070 Szin/16-32Gb Fury DDR4/500Gb M2/750W 2-3 Év Gar
- Eladó FullHD-s játékra komplett számítógép!
- PC
- ASROCK - H410M-HVS R2.0 Alaplap /FÉLKONFIG - KONFIG/ 16GB DDR4 - 512GB SSD - TUF 5600XT VGA STB.. !
- Asztali számítógép (Ryzen 5 3600 & NVIDIA RTX 2060 Super)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs