Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Megnéztem azt a harmony touch távirányítót ami biztos jó (tetszik is) de rohadt drága! Extreme digitálba 70000 Ft! Ennyit nagyon kevesen adnak egy távirányítóért akármilyen jó. Amazonon 140 ezer Ft kb.
kovi kodiban el lehet érni. Van smb és NFS beállítás is. Én egyiket sem használom (nem is értek hozzá) de tudom hogy van és sokan használják itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Gigabyte H510M-S2H V3 alaplap és i5-11400F Processzor Csere
- 27%-os áfás számla / Mini PC / SFF / TOWER - Brand gépek - 4-9 gen. HP / DELL / Lenovo - 1 év gar.
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!