Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Utoljára frissítve: 2024.03.06. 
 Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
 Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Beni2360 félisten válasz  djnice

üzenetére djnice

üzenetéreFeltettem a linkeden szereplő kiegészítőt. 
 Újraindítás után ISO -nál müxik csak meghal a távirányító eddigi gombjai. A vissza gomb ami megy se pause se stop se semmi. Aztán nagy nehezen a színes gomboknál a SETUP gombra előjött az alsó navi sáv ahol már lépkedni és leállítani is lehetett. Csak mappa lemezképfájlt nem indít. Pl Men.in.Black.1997. COMPLETE UHD BLURAY-COASTER változat.
 Na meg több mint egy percig homokórázik mire bejön a kép.  
 Ez a ZIDOO-ban simán elindul akár menüvel.
- 

M_AND_Ms veterán válasz  djnice

üzenetére djnice

üzenetéreHiába... Elindulnak a menük, de nagy részük később befagy úgy, hogy csak az áramtalanítás segít. (MecoolK1Pro) 
 Távolról figyelve, hogy mégis mi történik úgy vettem ki, hogy egyszerűen a memória fogy el.
 Ez az egész nekem csalódás, mert 8-10 éves médiajátszók (Popcorn 210) simán vitték ugyanezeket a menüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex
 vargalex DoItYourself
 DoItYourself