- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
Csicsóka #37299 üzenetére
LEfordult a kernel
Jó kis móka volt. Úgy négyszer raktam virtualba Debiant, kismillió hiba miatt állt le a fordítás, igencsak megemelkedett a git számláló ahányszor letöltöttem a forrást.
De. Időm is akadt bőven gondolkodni, meg átnézni az LE megvalósítást a TV-re. És be is jött amit korábban gondoltam: nem láttam a fától az erdőt. Annyit kellett összeraknom miket tölt be az LE, ennyi. Kézzel próbálgatva összejött, majd az etc/modules/modules-be írtam és megy.
A kiegészítés a modulesbe:
aml_fe
aml
dvb-core
r848a
avl6862Gondolom egy egyszerű szkripttel akár telepítéskor / után is lemehet. Ezután már mehet fel az alkalmazás boltból a TvHeadEnd, stb.
A csatorna váltás lassú 8-10 sec!, de engem ez nem zavar, epg. txt van, táv teljes körű
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest