- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49660 üzenetére
"Rockstar-tol sem kell csodat varni, nem volt olyan jatekuk ami flawless lett volna konzolokon megjeleneskor."
Ez igaz, de a Rockstar-nál látszik az ok, hogy miért nem flawless
Annyi minden van benne és olyan megoldások, amiket máshol nem vagy alig látsz. Hmm...még árapály szimuláció is lesz? Ok, megértem, hogy nem fix 30-cal, hanem valahol 27-en fog futni konzolon a GTA 6. Én nem hibátlanságot várok el a stúdióktól, hanem azt, hogy nagyjából ésszerű dolgok legyenek.
AsakuraDave: Ja, bár én 1-1,5 éve vettem utoljára játékot, mert kevés az időm. Így csak olyan játékok jöhetnek szóba, ami érdekel és magas szintet üt meg. N+1-ik shooter meg optimalizálatlan dolgok nem izgatnak. Most az őszi Steam vásáron tervezek venni megint játékot.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
T.Peter #49648 üzenetére
Nekem megvan a 2 es 3..a 3 is mar hatareset volt de ez a jelen kor tipikus lenyomata, szart a "szaroknak" mert ugyis megveszik...paran refoundolnaknde a profitra nem lesz nagy hatasa..Jelen multi szemlelet..mindeggy hogy jo e vagy nem, csak vegyek meg.
De ha ugy kenyelmesebb elfogadni, hogy a barom hgyis felskalaz meg bekapcsolja a kamu fpst es akkor mindeggy -
válasz
T.Peter #49646 üzenetére
Értem én hogy mindíg van ki a hibás. Itt amit leírtam az a végfelhasználó szemszöge, a sajátom, aki 65-80 dollárért megveszi a játékot.
Komolyan mondom tisztellek és megértem hogy mindíg véded a porgramozókat de fogalmad sincs itt valójában hogy dolgoztak és mit csináltak, ez egy teória.
Engem , mint vevő nem érdekel mit kellett volna és kinek téged se hat meg ha a Sparba kukacos húst adnak, hogy az a beszállító vagy a hentes hibája e.Hát én olyan ordító különbséget pedig nem látok ami indokolná,hogy egy 3x olyan erős VGA-n ötöd akkora sebességgel fut ez a játék. Jobban néz ki ez tény, ez pontosan ahhoz elég kellene hogy legyen hogy egy mostani csúcs kártyán szintén 144 FPS-t lássak a számlálón, elfogadható kompomisszum lenne.Ez a vevő szembehugyozása és lassan az UE5 játék motor egy szitok szó lesz és nem csak ezen a fórumon, olvasd el a hozászólásokat redditen..
PS5 verzió grafikája nem maxolja ki a BD-t egy közepes grafikai beállítás,de ott sem stabil, sokszor van beesés, ettől függetlenül vállalható. -
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49588 üzenetére
Ezt egy UE5 fejlesztő írta [link] :
"The performance improvements we have seen since 5.0 are extremely significant, especially, iirc, 5.4 and 5.6.
I also suspect, as you say, that a huge part of the issue has been documentation and best practices. Epic has not done a good job of compiling information about how to optimize for lumen, nanite, world partition (and HLODS). And we are just now starting to see the industry build enough communal knowledge to actually use these systems as intended."Egyébként ezt olvasva találtam rá, hogy a Valorant hogy működött / működik olyan jól UE4 és UE5 alatt. Hát úgy, hogy saját renderer-t használnak: VALORANT’s foundation is Unreal Engine
"We made big investments in the engine’s rendering layer; a non-exhaustive list includes:
- Custom forward renderer based on Unreal Engine’s mobile rendering path.Our implementation predates the forward shading renderer added for desktop in UE4.14.
- Unique base pass shaders authored to support just the capabilities we need with as few instructions and texture samples as possible. Base environment material’s pixel shader uses just 41 instructions and one texture lookup when material quality is set to low."
- Various tweaks for decals, including culling based on facing as well as occlusion culling with custom visibility queries, simplified vertex fog support, and custom lighting contributions.
-
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49586 üzenetére
"Amikor meg csak ue4 volt, 4.0 es 4.27 kozott nem zavart az oriasi elteres?"
Nem zavart, mert alig volt UE4 játék és az általam játszottak más motort használtak
Most az UE5 mérföldekkel népszerűbb és már olyan játékokat is kiadnak vele, ami engem érdekel. Ezekkel meg majd szeretnék normálisan játszani.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
T.Peter #49473 üzenetére
Ez azert van, mert igy is megveszik. A mostani "Gamer" bazisnak eleg ha csilivili, meg tele van rakva tulhypolt szarral. Az hogy jo legyen, tortenete legyen, izgalmas legyen, esetleg gondolkozni keljen kicsit az a csekklista vegen van, ha epp rajta van..amig ez nem valtozik nem fognak minoseget csinalni..minel hamarabb tobb penz a lenyeg. Refoundot meg bazishoz kepest elenyeszo letszam ker.
-
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49471 üzenetére
Igen, én is erre várok, hogy mikor tűnnek el a rossz döntések, mert az UE5 motoros játékok többségénél feltűnően sok van
Vagy nem értik még a cégek, hogy ha nem csinálják meg ezeket akkor gatya lesz az egész, vagy nem tudom, de reméljük hamarosan lesz javulás és nem azt kell nézni egy UE5 játék megjelenésekor, hogy na ez most szaggatni fog-e, így 3 évvel a motor megjelenése után. A játékiparban azért lassan őrőlnek a malmok, ez tény.
KAMELOT: 80 EUR sok lóvé egy remake-ért. Most biztosan kihagyom.
-
PuMbA
titán
válasz
T.Peter #49468 üzenetére
A Virtuos csinálta az Oblivion Remastered-et, szóval az ember azt hinné, hogy már nagyon ismerik a motort, de úgy látszik, hogy mégse. Még a Fortnite-on is dolgoztak. PS5-ön Performance módban 60 fps-t kellene tartania, de 30fps-re esik be a játék egy robbanás miatt: [link]
Most mit lehet erre mondani. Vagy egyáltalán nem kérnek az Epic-től segítséget vagy totál káosz van a cégnél.
-
huskydog17
addikt
válasz
T.Peter #49366 üzenetére
"Szoval elmondhatjuk, hogy megint nem az engine-en, hanem a donteshozokon mult."
Nem az engine-en? Akkor a konyhásnénin? Kik azok a döntéshozók? Miért akarjuk letagadni, hogy az UE5 játékok 99%-a traversal stuttering-ben szenved? Ez nekem nagyon is engine problémának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest