Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
na igen, de az én 2500k-mon van 1.4 GHz tuning az alaphoz képest, míg az fx-em egy 8350-nek volt minősíthető 4 ghz-en, hiszen azt is ugyanígy fojtotta volna minden.
menj be off-ba, ott leírtam. egy majd 80-90 wattal többet evő gpu-val is kevesebb a játék alatti fogyi, ráadásul ez a c3 wttj pálya sok fűvel.
-
synthattik
aktív tag
Nem rossz a teszt,csak ki kell kapcsolni a physx-et és akkor elmúlik ez a nagyon frankó cpu limit,és sokkal valósabb lesz az eredmény.
gtx 780 alapon, minden beállítás maxon,full hd,#537) miklosss2012 :eMeglátásom szerint úgy kéne,mert végig 98-99%-os gpu használatot mutat így a teszt,kikapcsolt fiziksz nélkül.
-
rambustibi
őstag
Az a gond, hogy amit linkeltél az béta verzió és 2gpu-s.
Most "töltöm" le a játékot, megnézem mit mutat a rendszeren.
Mivel letöltős a játék, így valószínűleg nem tudok multizni, úgyhogy csak a sztori mód marad.Tegnap kipróbáltam a Crysis 3 multit, azt sem tudtam hol vagyok
kb. 18-szor öltek meg, míg én addig véletlenül egyet. 
Aktív témák
- Eladó egy Intel i7 7800x
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezek után, már nem is néztem tovább a tesztet.
Ennyi elég volt.