Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18294) velizare válasza Malibutomi (#18291) üzenetére


velizare
nagyúr

nem az előny-hátrány történeten bukik el a dolog, hanem halott alapító atyák, és elnökök képein. franklin, grant, jefferson... $$$

lehetne belőle előnyt faragni, de éppenséggel más interposer ($$$) kell hozzá, más memória ($$$) kell hozzá, aztán ezeket fw szinten is össze kell drótozni ($), a hbm2 és a hozzá való interposer magasabb frekin jár, annak több táp ($) kell, emiatt a boardot is átterveztetheted ($$) szóval van egy új kártyád, te továbbra is a fiji ketyeg benne, ami gcn3. aztán még drivert ($) is kell hozzá írni, ráadásul úgy, hogy értelme is legyen a 8gb-s moduloknak ($$).
a hawaii-t ugyan megcsinálták 8GBben, emiatt valószínűleg az még sokáig (2-3 évig) gyártásban is marad, mint középkategória.

@leviske: a 295x2vel már lement egyszer ez a történet. a furyx2 ugyan keresettebb lehet a vr miatt, de így is a legkisebb darabszámban értékesített kártya lesz a 4 fiji közül.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.