Új hozzászólás Aktív témák

• Yany

addikt

válasz monchichi20 #4270 üzenetére

Amennyire én tudom, csak egy BCLK órajelgenerátorban különböznek, vagyis mindkét alaplap TOP kategória, csak a K7-en van egy (amúgy fogalmam sincs, tuningban mennyit segítő) elektronika, hogy külön lehessen órajelet emelni valamitől. Intelnél asszem ez a szórzózáras procikhoz volt jó, hogy ne FSB-t kelljen feltolni, mert azt alig engedik a Core procik, de AMD esetén nem tudom mire való.

Itt van egy jó kis összehasonlító táblázat az Asus lapjával:

Asus Crosshair VI Hero vs. Gigabyte AX370 Gaming 5

Amit én látok ezen:

- Gigán van SATA Express csati, 2 is, Asuson nincs.
      - Gigán van egy U.2-es csatlakozó (fogalmam sincs, mennyire kell az az embernek :) ), Asuson nincs.
      - Asuson 2-vel több USB 2-es van + eggyel több USB 3.1-es. A Gigán "csak" 4 USB 2-es és 2 db USB 3.1-es van a mindkettőn megtalálható 10 db USB 3-ason kívül. (ez azért lol :) )
      - Gigán 2 db LAN port van.

- Ja és még egy "apróság": a giga sokkal olcsóbb.

+Amit a Giga sem szokott hirdetni (a balga), jellemző náluk a bedugod és belövöd jack sugó, ami számomra egy roppan kúl dolog, mert mindenféle későbbi dugdosás és kábelezés/elosztózás nélkül tehetek rá mondjuk egy sztereo hangszórót + fejhallgatót + mikrofont, stb. Oda dugom, ahova akarom és ekkor feljön egy popup ablak, ami megkérdezi, hogy mit dugtam rá. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés