Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
válasz
Beretvás #22604 üzenetére
Nem a deszkán fog múlni szerintem. Inkább azon, hogy mi lesz a hivatalos ram sebesség a többi meg szerencse kérdése. Én is azért vettem 3600-as ramot mert egyszer csak menni fog annyit. Most 3200-at megy ennyivel kell beérni. De nekem szerencsém volt mert nem kellet küszködnöm vele mint másoknak. Ahogy jöttek a bios-ok az asus laphoz úgy ment feljebb az órajel.
Most az msi-vel meg a szeptemberi biossal megy 3200-at. Kicsit vacillálok is rajta, hogy felrakjam az újat amikor a régebbivel is tökéletesen működik. Mert utána nincs visszaút.Itt írták mások, hogy nem lehet a feszt 1.3V alá vinni. Nekem meg bőven elég a 3600@1.192V.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest