- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
Habugi #41314 üzenetére
Én abból indultam ki, hogy nálam special az Asus DC2 390-nek alap órajelen is kellet az 50% ha nem akartam, hogy dobálja az órajelet
lehet itt is valami ilyen fennforgás van.
(#41315) Tubica: Játék függő de saját tapasztalatom az, hogy 1080p de még 1440p-ben is hagyott az FX tartalékot a kártyában. Illetve ez így kicsit sarkított de ugyan azon beállításokkal a Ryzennel észrevehetően gyorsult a rendszer. Nyerhetsz némi FPS-t a gpu OC-val de valamennyire ezt árnyékolja az FX. De mint írtam igencsak játék függő ami jól működik FX-el azok alatt nem igen lesz probléma. Viszotn ha nagyon húzod a procit meg a VGA-t az 500W környéki táp lehet sírni fog néha
.
Szerk: FreeSync támogatott 260-tól felfelé.
Amúgy ha nem a csilliárt FPS a cél akkor nyugodtan csapathatod VSR-el teljesen jól elvan az újabb játékokkal is így a 390.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest