Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Fogdostam . Igaz nekem szutyok Hynix van felhúzva és meg kell mondanom nincs 80C fokos . És egy szóval sem írtam olyat ,hogy nem tenne neki jót a hűtés de ha hűtőborda nélkül is normál értékeken van akkor nem muszáj .Abban igazad van ,hogy a GDDR5 tűzforró tud lenni a maga 80C fokával de ha maga a GDDR5 -ös memó tudja huzamosan a 90-100C fokot akkor bőven jó a 80C borda nélkül.
PL te sem építenél bele minden extrát ha azok nélkül is tökéletesen működik a beállított órajeleken vagy kicsit húzva, és a spórolásoddal nem kis pénzt takarítanál meg . Mert gondolom a gyártó sem véletlenül ezeket az értékeket állította be. Mert mondjuk ha tudná a GPU az 1600 at akkor nem 1000 re lőtték volna ,a memo meg nem 5000 ren lenne hanem 5500 on.(#23777) asdxv :
Ez igaz de képzeld el ha el lenne forgatva és mind az 5 cső ráérne mennyivel lenne hűvösebb , az meg ,hogy 3 cső így meghűti az a lamellázást dicséri .de mint írtam ez saját vélemény .
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- Google Pixel topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest