Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drunkyboy

aktív tag

válasz KillerKollar #16807 üzenetére

Szia! Én is ezzel a problémával küzdök egy ideje, nagyon idegesítő gondba futottál bele. A neten körülnézve találsz külföldi fórumokon sorstársakat, közben ilyen.olyan "megoldásokat" is. Én is próbáltam sok mindent a leírtak közül, most talán jobban működik a rendszer. Annyit tudni kell még, nálam csak játék alatt fagy ki, de ugyanez az Atikmdag.sys a hiba okozója.

Nekem egy pár hónapos Gigabyte 290OC WF3 van, a rendszer Asus Sabertooth X58, i7-950, Patriot memória, ami lényeges lehet. Valaki szerint lehet kompatibilitási gond, főleg a memóriával. Memóriacserét még nem próbáltam, arra nincs lehetőségem.
    Amiket eddig kísérleteztem:
    - amd driver cserélgetése komplett eltávolítás után: (14.14, 14.6, 14.7) ez nem hozott semmi változást, gondolom a régebbi driverek sem;
    - bios frissítés a videókarin: ezután már ritkábban fagyott (értsd nem egy nap többször, "csak" 2-3 naponta egyszer)
    - bios frissítés az alaplapon: mintha még egy fokkal jobb lett volna ezután
    - most van tesztelés alatt a Nod32 játékos üzemmódba állítása (ezt én is olvastam, hogy általában akkor van fagyás, mikor a vírusírtó éppen frissíti a definíciókat. Most ezzel a beállítással tegnap óta jó)
    -még egy lehetőség, hogy másik slotba teszed át a kártyákat, bár ezt még én sem próbáltam, többek szerint ez is jó megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés