- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
KillerKollar #16807 üzenetére
Szia! Én is ezzel a problémával küzdök egy ideje, nagyon idegesítő gondba futottál bele. A neten körülnézve találsz külföldi fórumokon sorstársakat, közben ilyen.olyan "megoldásokat" is. Én is próbáltam sok mindent a leírtak közül, most talán jobban működik a rendszer. Annyit tudni kell még, nálam csak játék alatt fagy ki, de ugyanez az Atikmdag.sys a hiba okozója.
Nekem egy pár hónapos Gigabyte 290OC WF3 van, a rendszer Asus Sabertooth X58, i7-950, Patriot memória, ami lényeges lehet. Valaki szerint lehet kompatibilitási gond, főleg a memóriával. Memóriacserét még nem próbáltam, arra nincs lehetőségem.
Amiket eddig kísérleteztem:
- amd driver cserélgetése komplett eltávolítás után: (14.14, 14.6, 14.7) ez nem hozott semmi változást, gondolom a régebbi driverek sem;
- bios frissítés a videókarin: ezután már ritkábban fagyott (értsd nem egy nap többször, "csak" 2-3 naponta egyszer)
- bios frissítés az alaplapon: mintha még egy fokkal jobb lett volna ezután
- most van tesztelés alatt a Nod32 játékos üzemmódba állítása (ezt én is olvastam, hogy általában akkor van fagyás, mikor a vírusírtó éppen frissíti a definíciókat. Most ezzel a beállítással tegnap óta jó)
-még egy lehetőség, hogy másik slotba teszed át a kártyákat, bár ezt még én sem próbáltam, többek szerint ez is jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest