- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
Kronus #10052 üzenetére
"Nah.... össze hoztam egy BS-t MSI R9 290 Gaming-el...
Azt hiszem talán én vagyok az első..."Hát nem, én is összehoztam már párat tuning közben a Gamingel, de én ezt annak tudtam be. Akkor szokott előfordúlni, ha több feszt adtam mint amit kéne. Durvább esetben kékhalál is beesett ilyenkor. Viszont ha a kari alul volt feszelve, akkor simán csak a asztalra tett ki.Megjegyzem minden esetben ment a GPU-Z is a háttérben, sőt AB is be volt kapcsolva a ventiprofil miatt. Más tuningprogramnál is volt ilyen jelenség, tehát nem AB számlájára írom, GPU-Z lehet, de inkább simán user error.
De! Szerintetek lehet hibás alaplaptól vagy CPU tuningtól olyan jelenség, hogy a kari egyáltalán nem bírja a húzást? Ha választ kapok rá megírom azt is miért kérdezem, de a "diagnózis" így előzetesen csak bekavarna.
Köszi.#10067 N.Ferry: Azt hogy érted, hogy folyamatosan váltogatja az órajeleket? Tehát a program nyitva van a háttérben és olyan gammel játszol, ami miatt az GPU órajel állandóan ugrál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest