Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Egy baromság sajnos.
"VGA Hotwire
Az egyedi VGA Hotwire technológia alkalmazásával közvetlenül a kártya feszültségszabályozóira forraszthatók vezetékek az ASUS ROG alaplapok Vcore, Vmem és PLL feszültségeinek pontos, hardverszintű kiolvasásásához és vezérléséhez"De szoftveresen nem állíthatod...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Repsol600
addikt
Azt előre nem lehet tudni hogy lesz-e baja, nálam egy alulfeszelt, alapon hajtott Sapphire 5850 halt meg.
Lefagyott, újraindítás után meg már csíkozta a képet. Úgyhogy én gari nélkül ilyen drága kártyát nem biztos hogy be mernék vállalni, max úgy ha jóval ár alatt van. Egyébként 10k körül vállalják többen is a gariztatást itt Ph-n.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
tudom, hogy ez nem túl helpful, de ha a BF4-hez akarsz VGA-t venni, akkor a legjobb megoldás, ha megvárod, amíg megjelenik. az elmúlt fél évben két olyan játékot láttam, ahol a jóslatoknak megfelelően alakult a zöld/piros viszony (ráadásul az egyik még meg sem jelent egészen), úgyhogy ezekre építeni meglehetősen optimista.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
haddent
addikt
BF4 -hez egyaránt kevés lesz a 7970 és a 670/680 is. Vagyis nem, de maxon nem fog futni rendesen FHD -ban. Ha az a cél, akkor én az új GTX780 -at javasolnám, 1 GPU, közel Titan, és jóval olcsóbb. Ha nem gond a 2GPU -s dolog, akkor csakis 7990/7970 CF, spórolósan 7950CF.
Ami biztos, hogy maxon FHD -ben kb a 7950/70 és a 670/80 is egyaránt jól szívni fog, nyilván lesz majd különbség, nem 31 hanem 33 FPS#25222 gbors felsorolok néhányat: Hitman Absolution, Tomb Raider, Metro Last Light, Crysis 3, Bioshock Infinite stb stb...
(Ezek NEM azok, amelyekben jobbak a radeonok, hanem azok, amelyeknél megjelenés előtt tiszta volt, hogy melyik GPU lesz jobb neki.) -
haddent
addikt
Több GPU -s rendszerből én személy szerint egyiket sem próbáltam, de még így sem ajánlom Épp elég az, amit itt olvasok, meg nvidia topikban is. A lényeg, hogy a 7950/70 és a 670/680, sőt még a 770 (=680 OC) is nagyon egy csomóban vannak, néhol AMD, néhol nVidia nyer semmi extra. Mellé nem fogsz nyúlni, de egyikkel sem fog kiválóan futni a BF4 ha figyelembe vesszük, hogy a BF3 hogy fut, és hogy a BF4 mennyit lépett előre...
-
MiklosSaS
nagyúr
Le van tojva mivel kell a hely a 7990-nek. Es indul ujra a tortenelem, megvan a 780, jon majd a 8970 ami 5-10 %-al lesz jobb mint a 780, aztan jon egy 780boost vagy mit tudom en, ami megveri a sima 8970-et, aztan jon a 8970 ghz edition, aztan titan II, stb. Unom mar hogy sublerrel lesz merheto a 2 kartya kozott a kulonbseg.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
deadwing
addikt
CF lesz, egy Sapphire 7970 GE VaporX felé kerülne. Azt meg nem is tudom húzni feszelés nélkül 1050, meg minek is, szóval tuning nem mérvadó most nekem. Kivételesen Jah, azért nem Sapphire a választásom, mert 2.5 slotos, fél slot kevés volt neki levegőből, mikor kipróbáltam... Csak ezért meg nem akarok másik lapot venni. Egyébként a HIS-t miért lehet jobban húzni, mikor egyik karin sincsenek válogatott chipek? Most egyébként végigrágtam magam itt a fórumon az említett karira keresve, tényleg lutri, még az is lehet, hogy a gyári órajelen sem fog menni neki az 1050... vagy még az 1G sem. Ahh, nem tudom mit tegyek. 20k azért nem kevés különbség.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
SkyS1gn
félisten
-
poli27
veterán
Én megrendeltem pár napja és ma ezt írták vissza :
Tisztelt Partnerünk!
Forgalmazónk mai napon jelezte, hogy az általa kiajánlott kártya nem a MATRIX típusnak felel meg, hanem a sima, alap kártyának.
A fentiek miatt nem tudjuk a megrendelést visszaigazolni, amiért szíves megértését kérem.
A megrendelést töröltük.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
-
fatal1ty1984
őstag
az egyse elvileg nem irhato,a 2-esen ha oc kártyád van akkor magasabb orajeles a bios.
kristof123 : azon neis csodálkozz mert a 770 az gtx680 átcimkézve és gyárilag emelt orajelle,semmi több
HeZzZ : a valley egy elbaszott program ahogy van.nállam full sceenen esik be az orajel,hiába tolom 5.2ghz-ig a procit,viszont window modban végig szépen tolja
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Szerintem nem húztad fel a power limitet, vagy rosszul van beállítva a drivered. Nekem alap driverrel (pontosabban az optimalizált tesszelációt visszaraktam alkalmazásvezéreltre) 20% powerrel az alapórajeles 7950 megcsinál 35,3FPS-t....
A 7970 meg 50%-ra húzott limittel 1156/1554-en: [link][ Szerkesztve ]
-
-
HSM
félisten
Törlés nélkül nekem valami MSI Lightning BE-nek látta, amin másfajta a feszülktségszabályzó, így nem ment. Fix feszültség nem biztos, hogy kell. Nekem tuti kell, mert az én karimon van BOOST meg nem BOOST BIOS is, de én a BOOST-osat használtam, aminek kell fixált fesz, a másik BIOST nem nagyon használtam.
-
HSM
félisten
A ghz edition-nek jóval komolyabb specifikációja volt, mint a 280x-nek... A 280x a sima 7970-nél is gyengébb, legalábbis ami a tdp-ből garantált órajelet illeti. Nyilván spórolni kell, ahol csak lehet, ennél a jelenlegi 7970 árszintnél anno a 7870 magasabról indult....
Ettől függetlenül szerintem szuper kis kari az a Sapphire 280x Vapor-x....
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Értem, és köszi, a válaszod úgy legyen Hát nekem, ami fontos, hogy menjen szépen akadás mentesen nem feltétel, hogy minden very high meg ultra beállításokon legyen Amúgy most adtam el a 6870-es kártyám az is több mint két évig kiszolgált bőven csak előre gondolkodva annak már kevés volt az 1GB memóriája az új játékokhoz.
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások