Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Bevezető rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gelacihun
üzenetére
Az egész jól hangzik.
Szerencsére nem kellett gariztatnom, csak szoftveres probléma volt.(#37861) hadde: Arra nagyon nehéz lesz találnod gyári hűtőt. Nem sok elhalálozott Lightning van, egyrészt azért mert nem mennek tönkre, 2. még sok garis van... de kívánom, hogy találj. Tönkrement a gyári hűtésed?
-
-
HSM
félisten
válasz
gelacihun
üzenetére
A 8.1-ben elvileg már nem lesznek csempék...

Az XP-t szerettük, de az én véleményem szerint a 7-es sokkal jobb minden szempontból, még a vacak elsőgenerációs atomos nettopomon se lassabb az XP-nél, direkt jó alaposan leteszteltem.... A Vista szerencsére csak nagyon rövid ideig kellett, hogy használjam, azt is a melóhely miatt, azt nem szerettem....(#28887) gabipac: A Dual-Bios-os karikon örülj, hogy két BIOS van, az egyiket elrontod, legalább a másik működni fog...
Minek egyszerre elrontani mind a kettőt, úgyis csak egyet használsz rajta egyszerre.... 
Én nem vagyok híve az ilyen-olyan oldalakról leszedett BIOS-mókolásoknak.
-
válasz
gelacihun
üzenetére
Köszönöm a választ. Nem akarok bios-t cserélni, meg semmi egyéb tervem nincs vele, azonkívül, hogy belepattintom a PCIe foglalatba.

Eddig soha egyetlen kártyámat nem piszkáltam, még csak a gyári (catalyst) tuningot sem próbáltam ki, mindegyik úgy ment állandóan, ahogy beraktam a gépbe és eme jó (vagy rossz) szokásomat meg is szeretném tartani.
Tehát más szempontból minden rendben van vele? Egy mezei full hd tv-n tolom, nem is tervezek több monitort.
Esetleg a táppal kapcsolatos dilemmámra tudnál valami megnyugtató választ adni?
Persze nem árt, ha igaz is, nem csak megnyugtató.
-
válasz
gelacihun
üzenetére
sz.tem sehonnét

végig kell járni azt az utat amit én is........ olyan 50-60.DB BIOS -t tettem fel mire meglett a jó
Sajna nincs konkrét megoldás csak próbálgatni lehet hogy melyik BIOS -al jó végig kell próbálni melyik 7950 es bios al működik esetleg 7970 -el De sajna a FLEX az speckó kártya (és bios -t igényel) nem sok esélyt látok hogy fog működni másik BIOS -al
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL STAGE 2 9634
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére nem kellett gariztatnom, csak szoftveres probléma volt.

) ,hogy KELL nekem egy bitang konektor szippantó ÁLLAT!!