- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
krupitomi
tag
Sziasztok!
Nem vagyok biztos benne hogy jó helyre írok. Olyan problémám lenne hogy az utóbbi pár napban nem mindig kapcsolt be a gépem elsőre de egy áramtalanítás után általában elindult. Tegnap viszont már az sem segített rajta mikor vissza adom rá az áramot és megpróbálom bekapcsolni akkor felvillannak a ledek a ventik is megmozdulnak (szó szerint csak éppen megmozdulnak) és ennyi. Arra jutottam hogy a VGA (Asus HD 7970 Direct CUII) körül lehet a probléma mivel ha a táp kábeleket rá dugom akkor csak a fentebb említett ledek felvillannak és ventik megmozdulnak jelenség van de ha lehúzom a tápkábeleket róla akkor simán elindul. Próbáltam át tenni egy másik PCIe foglalatba de ugyan ez történt. Moduláris tápom van így próbáltam 2 másik kébellel is hátha abban van a hiba de változatlanul nem indult el. Évek óta ezt a kártyát használom és eddig nem volt ilyen jelenség, nincs új hardver sem a gépben ami bezavarhatna. Van esetleg ötlete valakinek mitől lehet a probléma?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest