Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Crydan
üzenetére
Fekete kép, hang beakad ventilátorok felpörögnek? Ha igen akkor sincs gond, mert alapórajelen jó. Ha nem akkor simán antituning a kártyád.
(#23178) fenergie84: nem feltétlenül, az órajel emelése elősegíti a jelenség megjelenését, előfordulhat, hogy a kártya tuning potenciálját ez korlátozza.
-
-
plekk
tag
válasz
Crydan
üzenetére
Hallod még ne könyveld el hogy gariztatni kell, mivel a te kártyád alul van feszelve így lehet hogy kevés neki a kakao. Nem bírja a memória az alacsony feszt ezért becsíkoz a kép.
Próbáld meg úgy hogy visszaállítod a feszültséget alapra és hagyd ugy egy darabig, teszteld le hogy úgy jó e.
Szerintem ez megoldja a problémádat.
Azaz remélem.
Amugy szinte sejtettem hogy alul van feszelve.
Nekem is volt hasonló. -
Tomix24
addikt
válasz
Crydan
üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni.. Garos ugye?Srácok, szerintem a Sapphire-t ne ajánljuk senkinek. Ez botrány amit művelnek a 7870-es szériában.
(#18281) - = Zk = De ilyen nincs. Ez nem normális működés. Egy program miatt nem lesz BS. Szar széria, és vissza sem hívják.. Engem ez bosszant.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hát nem akarlak elkeseríteni.. Garos ugye?