Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
seederking #9919 üzenetére
Időtállóbb is sokak szerint, attól függetlenül, hogy kilehet fogni (7850 hynixeshez képest) "antituning" példányokat, amik így is bírják a 35%-os tuningot. Már a 68xx szériában sok a 10%-ost sem bírta
Ami nem hynixes azokban általában a GPU gyengébb (nagy általánosságban ), a legtöbb már 1,2V-on megy alapfeszen a Hynixesek meg 1,075-ön! És ugye azok az eplida ramok, meg az alkatrészek forrasztási minősége se olyan jó már sokak szerint.
Sok meghibásodott 7850/70-ről lehet olvasni, azt hogy én találtam egyet személyesen, ami sok garival van, szinte új, full dobozos és tartozékos ráadásul hynixes is nekem azt kell mondom igenis megérte (még akkor is, ha elejében kötődtem a "hynixhez", de a tiédet is megvettem volna, ha aznap este megegyezünk)
Természetes, hogy mindenki inkább hynixest szeretne, ha lehetősége adódik ráChapel - van már 8 magos i7?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest