- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
firefox , edge, chrome, vivaldi amit probáltam, addig mindenhol jo amig csak az az egy video lejátszás van, de ha a háttérbe YT-on hallagatok zenét akkor a másik video ami lehet bárhol beágyazva valamilyen oldalon az már akad és vagy ugrik egyet vagy a hang után siet a képe, néha akkor nem akad ha az egér mutatot folyamatosan a video ablakán mozgaton,de ahogy abahagyom a mozgatást vagy kiviszem a video ablakbol ujra akad.
Azért akarom elkerülni a win reinstallt, mert nem tudom, hogy mi okozza, egészen addig nem vvolt vele gondom, mig a creator edition verzio elötti összegző frisités nem jött ki azóta csinálja.
Tehát nem akarok abba a gondba beleesni, hogy ujrateszem a rendszert és lefrissités után zgyan ilyen szar lesz.
A VGA drivereket is már cserélgettem és teljes gyalulás után telepitettem vissza, hogy nehogy az kavarjon be, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest