Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
firefox , edge, chrome, vivaldi amit probáltam, addig mindenhol jo amig csak az az egy video lejátszás van, de ha a háttérbe YT-on hallagatok zenét akkor a másik video ami lehet bárhol beágyazva valamilyen oldalon az már akad és vagy ugrik egyet vagy a hang után siet a képe, néha akkor nem akad ha az egér mutatot folyamatosan a video ablakán mozgaton,de ahogy abahagyom a mozgatást vagy kiviszem a video ablakbol ujra akad.
Azért akarom elkerülni a win reinstallt, mert nem tudom, hogy mi okozza, egészen addig nem vvolt vele gondom, mig a creator edition verzio elötti összegző frisités nem jött ki azóta csinálja.
Tehát nem akarok abba a gondba beleesni, hogy ujrateszem a rendszert és lefrissités után zgyan ilyen szar lesz.
A VGA drivereket is már cserélgettem és teljes gyalulás után telepitettem vissza, hogy nehogy az kavarjon be, de semmi hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi