Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy egy 7850 2gb os VGA és egy 965 x4 be AMD procis gép 8gb rammal nem tud lejátszani online 2 videot egyszerre?
Ha a böngészöben elinditok egy YT videot nincs semmi gond megy ahogy kell, de ha mellette elinditok mégegyet vagy csak egy olyan oldalt ahol beépülő video van és ott elinditom kicsibe mégha az nagyon kis felbontású is akkor már akad vagy megáll , hiába tölti be a bufferbe vagy nézem végig a videot többszöri lejátszáskor is akad vagy amikor ujra elindul akkor a kép begyorsulva éri utol a hangot ,mert a hang viszont folyamatos.
Még azt vettem észre ha az egeret mozgatom a video ablaka felett akkor sem akad, de ha megállok vagy kimegy a mutató az ablakbol akkor megáll.Ahogy a képen látszik ha egy video megy akkor folyamtos a decodolás amikor kettő akkor 0 és 80% között ugrál
Vivaldi böngésző stabil legujabb verzióját használom , de edgével is ilyen.
win 10pro 64 bites is napra kész a radeon driver is novemberi.
A fall creatoros frissités elött pár héttel kezdte azelött mindent vitt akadás nélkül és azóta semmi nem lett telepitve a gépre az emlitett winen és a drivereken kivül.
A netem 10/0,9-es ADSL inviteles. a speedtest szerint hozza az értékeket.NEm tudom , hogy hol kéne kezdenem a hiba megoldását, de igy nagyon rossz használni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest