Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz RetepNyaraB #52496 üzenetére

FullHD-ben kompromisszumok nélkül játszom 7870XT-vel és 2GB RAM-mal.
    Ja, PX 280X-szel sem lesz, az is kifekszik, ha olyan játékot akarsz tolni. Szóval AMD-n nincs "kompromisszumok nélküll". ;)
    Pontosság kedvéért: XT-nek 2 generációja van. Az 1. 1.21V-os, a 2. 1.144V-os gyári fesszel. Utóbbi is 0.1V-tal csökkenthető.

Barathrum: 7870XT is remek használtan. Bár, akinek van, nem nagyon adja el, mert ál.t még a driverekkel is jóval kevesebb a gond, mint R9-ek esetében. Tényleg, nem sokkal DX12 előtt miért akartok ennyien ÚJ, de hamarosan elavuló kártyákat venni? :F

Milo629: Kártyaválogatásra.

zsizsef: :K Némelyik játék nem bírja.

F.B.I.: Metro Reduxot röhögve vitte a 7870XT.

doboka98: Próbáld eltácvolítani az AMD gyorsított videó kódolást>Én bő fél évig szoptam vele MINDEN videó lejátszó programban hardveres lejátszással. Feszen ugyan lehetett állítani, de pl léptetésnél a kép csak 0.5-1p késéssel követte a hangot.

papírzacsi: BF4 hibát az AMD garantálja a driverben (known issues). XT-vel is simán jelentkezett a kidobálós hivba, vagy néhol az artiufactelés. 11b-val még nem néztem, de azt feltelepíteni is komoly kihívás volt, mivel a 9.b1 nem távolítódott el nyomtalanul.

sephi: És 13.12-vel hogy szolgált a Mantle? ;) :DDD

t1: Catalyst topicba nézz át, jellemző a probléma (driver). 14.4-et szokták javasolni. (Nálam abban is voklt videó gyorsítós probléma).

Új hozzászólás Aktív témák