Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
juve600 #52258 üzenetére
Single player, felbontás, grafikai beállítás???
Szívesen megnézném, de nincs meg a progi.
Abu85: Jaj, ne már! Tudom, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem is állítottam az ellenkezőjét. 8GB-tal még sosem fogytam ki a helyből, a lapozófájlról meg úgy beszélsz, mintha abban a vinyón nem 1000 helyen lenne széttöredezve minden, csak sokkal lassabb hozzáféréssel, mint a RAM-ban, tehát lassulást okoz, nem gyorsulást. Nálam legalábbis mindig lassulást okozott, ezért sem használom, és mindegyik Win remekül elszaladgál nélküle, pedig egy rakat rezidens program aktív. És VGA-lagom sincs.
De aki beéri az "elmélettel", lassítsa a rendszerét nyugodtan.Legalábbis ha nem direkt erre kihegyezett szoftvert használ, amelyhez muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- BestBuy topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fujifilm X
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest