- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Csak érdekességnek, hátha valakit érdekel, illetve egy 270x kártya vásárlásán gondolkodik.
Én egy Asus mellett tettem le a voksom, abból is a TOP verziót választottam, úgy érzem nem volt rossz döntés. Igaz, baromi nagy, majdnem 30 cm a teljes hossza, így a házból ki kellett vennem a 3,5"-os HDD keretet, hogy rendesen elférjen de szerencsére átalakítókkal sikerült a 2 HDD-t áthelyezni a nagyobb tartó keretekbe, az SSD meghajtóknak pedig találtam máshol helyet.
A kártya baromi csendes, gyakorlatilag én még nem hallottam a ventilátorok hangját a hőmérsékletek ennek ellenére teljesen korrektek. A kártya erejével se volt még eddig semmi gondom. A BF4-el kezdtem el használni, bár a "Mantle"-t nem sikerült életre keltenem (nem jelent meg a grafika beállítások menüben) a javító path és a Catalist 14.4 ellenére, de az FPS értékek így is 60 fölött vannak a Fraps 75-ös átlagot ír, de a maximumok 90 fölöttiek.
A lényeg, hogy csak ajánlani tudom a kártyát mindenkinek
A GPU-Z szerint így néz ki a kártya kb 1 óra BF4 után.
Ahogy elnézem, proci limitem ráadásul nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest