- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a melléfogásos 7770-es kártyámat egy 7870-es darabra. Konkrétan ezt a modellt néztem ki. Anno lehetett kapni hardverkernél, de most már sehol sem találom, ahol meg lehetne venni
Bevallom, igazából azért kellene ez a megoldás, mert egyszer szinte senkinek sincs a fórumon, másrészt viszont referencia a nyák, ami garancia a minőségre, emellett halk és hűvös és akárhányszor lerondáztátok, de nekem attól még nagyon is tetszik
Azért gondoltam, hogy írok ide, mert nektek talán bővebb az ismeretek, hogy hol lehetne értelmes áron beszerezni.
Második variáció, hogy pedig kérek tőletek egy ajánlást, hogy szerintetek B tervként milyen kártya is ajánlható és netán hol lehet jó áron hozzá is jutni. Persze csak újonnan. Tahtiti LE nem érdekel, "teljes értékű" kártyát szeretnék.
Azt tudom, hogy gyenge a procim hozzá, mert sokszor még szegény 7770-hez is kevés, de elegem van már ebből a kártyából. Proci és a lap ősz/tél folyamán lenne cserélve
Segítséget köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix (3697) videokártya eladó
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest