- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a melléfogásos 7770-es kártyámat egy 7870-es darabra. Konkrétan ezt a modellt néztem ki. Anno lehetett kapni hardverkernél, de most már sehol sem találom, ahol meg lehetne venni
Bevallom, igazából azért kellene ez a megoldás, mert egyszer szinte senkinek sincs a fórumon, másrészt viszont referencia a nyák, ami garancia a minőségre, emellett halk és hűvös és akárhányszor lerondáztátok, de nekem attól még nagyon is tetszik
Azért gondoltam, hogy írok ide, mert nektek talán bővebb az ismeretek, hogy hol lehetne értelmes áron beszerezni.
Második variáció, hogy pedig kérek tőletek egy ajánlást, hogy szerintetek B tervként milyen kártya is ajánlható és netán hol lehet jó áron hozzá is jutni. Persze csak újonnan. Tahtiti LE nem érdekel, "teljes értékű" kártyát szeretnék.
Azt tudom, hogy gyenge a procim hozzá, mert sokszor még szegény 7770-hez is kevés, de elegem van már ebből a kártyából. Proci és a lap ősz/tél folyamán lenne cserélve
Segítséget köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest