- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
katt777 #34197 üzenetére
Ami a krízist illeti, ott nálad valami nem kóser. Mégpedig két dolgot sejtek a háttérben. Vagy nem hajtja ki a procid, a C3-nak eléggé kell a CPU-erő, illetve a driverből ráerőszakolt marhaságok tapasztalatom szerint több kárt tudnak okozni, mint hasznot.
Én a saját részről azt tudom mondani, hogy bár nekem is elő-előfordult 85-90%-os GPU usage, de általában masszívan 90% fölött volt, 95-99% volt a tipikus, maxon, full-hd-ban 2X-es SMAA-val. Itt meg is lesheted a képeken: [link]
Nálad meg a isebb felbontáson a 100% usage-hoz még erősebb proci kéne, mint a tuningolatlan 3570K, ami pedig nem egy gyenge darab amennyire tudom.
Az élsimítást illetőleg egyetértünk, én se szeretem a vacak simogató módokat, bár úgy látom, nem egészen vagy tisztában a 2X-es SSAA szűrés minőségével.
Ellenben a memóriaigénye egészen durva, szerintem bármelyik frisebb címben 1GB VRAM-al kipróbálni se érdemes.
(#34199) Zsébernardo: Jajj ne, már itt is kezded az elméletgyártást?!
Egészségedre kívánom a 4GB-os 7850 szuper-OC-det, én maradok a 7970-emnél (az is megy 1200/1800-at, ha akarom, memória sávszél 300GB/sec+), elég rá a 3GB VRAM is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest