Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz szasanyi #3221 üzenetére

Aha igen.................. pontatlan egy ~50.e res kalibrált Multiméter ami nem csak simán a fogyasztás méri........ :C

Leírás
    Értékes multiméter a következő jellemzőkkel: teljesítmény mérés a hatásos és látszólagos teljesítmény és a cos phi kijelzésével, védőérintkezős dugasszal rendelkező készülékek teljesítményének egyszerű meghatározására; memória 10 db mérési eredmény számára; standard üzemmódok: true RMS AC+DC; kettős kijelző analóg vonalsorral (bargraph); kitöltési tényező mérése; árammérés élőnullás körökben, 4 - 20 mA; Rel-, Peak Hold- és Hold-funkció; Min.-, Max.-mérés; dióda teszt; folytonosság vizsgálat; háttérmegvilágítás; kijelzési tartomány átkapcsolhatóan 40000/4000.

Biztos pontatlan :R :R :R

Átlag fogyasztás is néztem tehát ugyan olyan aktív 1.óra netezés(majd ugyan aza hd film végig nézése) és mind 2 kártyánál kerek 1-1.óra! nem az aktuális csúcs(max) ot néztem hanem a műszer mérte hogy abban az 1.órában hány Watt volt összesen a fogyasztás! :K

a 6870 se különleges Sapphire Rev2.es

Azt meg te honnét a pék fenéből tudod hogy az adott oldalak hogyan-miként mérik a fogyasztási adatokat PL: átlagnál mit mérnek? mit csinálnak épp a gépen? stb....

Node mindegy mindenki azt hisz amit akar..... (én tudom mit és mivel mértem, hasonlítottam össze)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés