- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szasanyi #3221 üzenetére
Aha igen.................. pontatlan egy ~50.e res kalibrált Multiméter ami nem csak simán a fogyasztás méri........
Leírás
Értékes multiméter a következő jellemzőkkel: teljesítmény mérés a hatásos és látszólagos teljesítmény és a cos phi kijelzésével, védőérintkezős dugasszal rendelkező készülékek teljesítményének egyszerű meghatározására; memória 10 db mérési eredmény számára; standard üzemmódok: true RMS AC+DC; kettős kijelző analóg vonalsorral (bargraph); kitöltési tényező mérése; árammérés élőnullás körökben, 4 - 20 mA; Rel-, Peak Hold- és Hold-funkció; Min.-, Max.-mérés; dióda teszt; folytonosság vizsgálat; háttérmegvilágítás; kijelzési tartomány átkapcsolhatóan 40000/4000.Biztos pontatlan
Átlag fogyasztás is néztem tehát ugyan olyan aktív 1.óra netezés(majd ugyan aza hd film végig nézése) és mind 2 kártyánál kerek 1-1.óra! nem az aktuális csúcs(max) ot néztem hanem a műszer mérte hogy abban az 1.órában hány Watt volt összesen a fogyasztás!
a 6870 se különleges Sapphire Rev2.es
Azt meg te honnét a pék fenéből tudod hogy az adott oldalak hogyan-miként mérik a fogyasztási adatokat PL: átlagnál mit mérnek? mit csinálnak épp a gépen? stb....
Node mindegy mindenki azt hisz amit akar..... (én tudom mit és mivel mértem, hasonlítottam össze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest