- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Ilyen kaliberű kártyánál okozhat gondot az x4..x8/x8 2.0 teljesen jó CFre, de x4be nem raknám..meg úgy általában, X4@4GHz mellé overkill lenne..amúgy, ha nincs Eyefinity/1080p+ igény, hogy jut eszetekbe egyáltalán a CF?
szörnyeteg77
Ne legyünk naívak..ezek hosszú ideje köztudott dolgok és nem is igazán fog változni, mert nem érdeke a gyártóknak..ha olyan szinten optimálisan működne, nem vennék meg az egyre újabb karikat a júzerek..DroiDMester
Ha épp van egy CF rendszered, nem azért van, hogy driverekre várj, miközben mások gond nélkül játszanak adott játékkal..ezt a fajta bosszúságot lehet tolerálni, de kb. mazochizmus..aegyébként ha valaki nem tuningol, annak a 670 jobb választás, mint a 7850CF, az állandó teljesítmény és alacsonyabb ár miatt. Amúgyis nagyon jól sikerült ár/teljesítmény szempontjából, csak ugye 1 lépcsővel feljebb..mindkét kártyának megvan a maga piaca. Mindazonáltal, előbb vennék 670et, mint építenék ki 7850CFet..de ez én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest