Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz radi8tor #175 üzenetére
A teszt alapján IDLE picit halkabb a refhűtő (37 vs 40dB), viszont a Giga hűtője LOAD is 40dB, de a refhűtő is 39dB-re hangosodik. Ami nem mind1, hogy a hőfok viszont sokkal (!) kisebb a Giga esetében, egész pontosan -15 fok a refhűtéshez képest 50 vs 65 fok). Szóval a hűtő sztem jó, nincs azzal baj.
A tapasztalatok lesznek fontosak, azaz a kártyával nem lesz-e az átlagnál több probléma, mint amire volt példa. Meg persze az ár, mert most drága, de remélhetőleg fél éven belül az átlag gamer által is elérhető kategóriába süllyed. -
Winne
nagyúr
válasz radi8tor #1391 üzenetére
Egy teszt erejéig biztosan lesz, remélhetőleg annyit megbír.
@(#1389) Vigneau: Iponról rendeltem, 66 és 70.
@(#1388) TTomax: érzésre most tolok egy kört az eddig beállításokkal.
Eddig ezeket néztem meg:
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
DEV_NULL
őstag
válasz radi8tor #16360 üzenetére
jól működik a gyártósoron a qc az msi gyárakban ezek szerint.... 1 lehelet finom érintésre is egyből megszűnik a pwm szabályzás és maxon a hátsó venti. ezt elég könnyű lett volna észrevenniük. ráadásul tegnap óta hozzá se nyúltam csak ma mikor bekapcsoltam a gépet, akkor tűnt fel, hogy mennyire visít a kártya.
-
kockaharcos
senior tag
válasz radi8tor #16362 üzenetére
Én,ahogy elnézem a hardver piacot, és a gyártókat, az MSI dobogós, minőségi, jó cuccokat gyárt, valamint a videó kártyákra vállalt 3 év garancia jelent valamit.
Plusz ugye a Lightning széria, kimagaslik az összes vga választékából, lehet akár Asus Matrix, vagy Nv oldalon EVGA classified.
radi8tor1: hol a sapid?
Kovsol: Kíváncsian várom a véleményed, az új jövevényről, és azt,hogy érzésre mit hoz majd egy 1200-on járó 7850-hez képest, alapon, és tuningolva?!
[ Szerkesztve ]
-
-
RetepNyaraB
veterán
-
=HG=
addikt
válasz radi8tor #37055 üzenetére
Bár ahogy a linkelt cikket olvasom, ez csak egy lehetőség a játékot fejlesztők kezében..Kérdés ki él vele ?
Mivel egyenlőre a Dice alkalmazza, nem hiszem, hogy nagyon ki akarnák engedni a kezükből...ha egyáltalán tényleg jelentős javulást hoz.... Lehet nagy lila köd az egész...De jó a fiúk marketingje !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest