Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning 
 Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bacsis Közösségépítő válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreHonnan kerültél elő? 
 Pont a napokban emlegettünk   
 Viszont jó hogy benéztél, mert kb 5 éve ígértél nekem valami cuccot, csak már nem tudom hogy mi volt... te nem emlékszel már rá? mert beugranék akkor mostmár érte![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

neduddki nagyúr válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreHI! a hocipom van tele az st6val: u2l nem megy fel ra mert utban van egy kongyi, 3025hen-en se mert ott is utba van egy masik kongyi:- ( amugy 1.075v-n szepne viszi a 1133@566-t 
 most keresem hova a pekbe pakoltam a picopsu-t me nem lelem a zacsko ajjan /szokas szeritn feher, csak sozlok mert a zsakok fektek:- )))/udv neduddki 
- 

válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreCsak akkor nem lehet rendesen tovabb boviteni, marpedig a memoria es hattertar (EMC iSCSI-val van alatta) sosem eleg, ha virtualizal az ember. snake1977: Munkaeszkoz, visszahozza az arat. Itthon nekem sincs ra penzem, hogy kicsengessek par ezer eurot csak memoriara... A G3-ban Netburst Xeonok vannak. 100MB lett, meg jo, hogy megeszi a Player imaget. 
- 

#95904256 törölt tag válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreNa, végülis a Wikipedián találtam egy összefoglalót az Nvidia GPU-król. A GeForce4 alatt az alábbi érdekesebb dátumok szerepelnek: 
 2002.feb: GeForce4 MX 420 / 440 / 460
 2002.ápr: GeForce4 Ti4200
 2002.okt: GeForce4 MX 440 AGP 8x
 2003.feb: GeForce4 Ti 4800 (SE)
 2003.??: GeForce4 MX4000
 2004.??: GeForce4 PCX4300 ( Ez az egyetlen PCI-E változat? )
- 

válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreVan egy tualatin 1,2-esem egy másik gépben. SL5GN, holnap kipróbálom. Ha megy 66-os fsb-n akkor elvileg ugyanúgy 600-on fog menni mint a mostani cerka. Gyárilag 1,475v egy mitac netbookból való, de megy asztaliban. 
 Más P3-asom nincsen, csak egy zsáknyi celeron. Költeni nem akarok rá mert annyiból kijön a villany amit megesz. Ramból lehet csak az egy darab 512-est hagyom benne, az még éppen elég. 
- 

kovy79 őstag 
- 

- 

nandon tag válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreNem biztos az, hogy "tonkrevagom", mivel az mx440 0,15-ön készült, míg a 9550 tán már 0,13-on...  Milyen gyártmányú az LP 9550-es? Milyen gyártmányú az LP 9550-es?
 peti_s: nincs mit, szívesen!
 zoltanz: Lehet, hogy valami jobb hatásfokú táppal is próbálkoznom kéne... egyébként tényleg különbözőképpen viselkednek az adataikban szinte azonos tápok is...Az Acorp mellett próbáltam egy sima(nem ATX 2.03, hanem 2.01, azaz PII-PIII) tápot is, annak még rosszabb hatásfoka volt... Videókártyák... a 9600-os Radeon közelebb áll korhűség szempontjából, mint a GF 6600 illetve 7600-as, bár a 9xxx-szériás Radeonok sem egy korban vannak a K6-os megoldásokkal! 
- 

üzenetére neduddki

üzenetéreEgy Voltomat-mérőm van, eddigi méréseim korrektnek látszottak... 
 A konfig nagyjából az alábbi:
 - K6-III+ 400 még aktív hűtővel,
 - GA-5AA rev. 3.2,
 - 128+64MB Ram,
 - GF4 MX 440 (GainWard) passzív,
 - 4,3 G winyó,
 - átlag CD drive,
 - 300-as Acorp.
 Sajnos a tisztán AAA-s (kb. AMD-Ali-Ati) konfig nem jött össze, mert nem volt LP Ati Radeon kártyám!
 peti_s: neduddki-hoz hasonlóan engem is az alacsony fogyasztás érdekel elsősorban, és csak ezután jön az, hogy a 600-at viszi-e 1,8 volton... De majd teszek egy próbát... De majd teszek egy próbát... 
- 

üzenetére neduddki

üzenetéreMár hogyne volna! 
 Egy GA-5AA rev. 3.2 lapban próbáltam, 1,3V-ra alulfeszelve(bár nem tudtam monitorozni, azaz ellenőrizni) idle:29W, load:36W. Persze ezek az értékek a teljes konfigra vonatkoznak! A táp egy Acorp 300W-os volt, ami szerintem nem egy energia-hatékony szerkezet...
- 

üzenetére neduddki

üzenetéreHali! Ha esetleg érdekel, felraktam apróra az ITOX-os Pentium M lapomat is. 
 ITOX G5M300-P Pentium M alaplap eladóÜdv, 
 Ákosszerk.: Az adatlapja szerint kifejezetten "ENERGY EFFICIENT DESIGN". ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére neduddki

üzenetéreÜdv! Eladó sorba tettem azt is... AOpen i915GMm-N 
- 

neduddki nagyúr válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreHI! na ez is meglett udv neduddki mod: jo kis probak fognak elgyunni ha lesz idom /remem ;lesz idom mern mileott elvszik.../: modecon 202haz. dg41mj/45fc e3300val, ill. 785g-bol kinek van baba miniitx-es lapja /msi,gb lenne az optinalsi de nekik nincs ha jjol tevedek:- (/ 
- 

válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreA C3 engem sem gyozott meg. Mar eldolt, hogy mennie kell. A paranoid enem ugy dontott, hogy az uj lemezen, ha az OS nem is, de a tarolo resz titkositott lesz. Sajnos a VIA nem bir vele. Kodolatlan sebesseg: 29.9MB/s Kodolt sebesseg: 5.4MB/s Szoval VIA megy. A kerdes uj valtozataban a 600E uj ellenfelet kapott: 1V, 1GHZ-re visszafogott AM2 Sempron. A fogyasztasa 42VA korul lehet. Visszafogva 1GHz-en szerintem 50W fole sose megy. 
- 

Badman 4ever őstag válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreJó ötlet a fogyasztásteszt, ez az egy amit még eszköz és idő híján nem néztem a gépeimnél. Milyen proci kerül beléjük?  
 Az AOpen borzalom meg megy vissza garanciába, mert 3 napot adott rá a koma. De amúgy rendes volt, mert ingyen adta mellé a benne lévő procit (733-as Celeron) és hűtőt, ami elég jó, mert az 1 GHz-es PIII-at 30 fok alatt tartja terhelés mellett. 
- 

Dyingsoul veterán válasz  neduddki

üzenetére neduddki

üzenetéreVolt, amit sikerült egy kis kaparászás után megmenteni, ami lényeges volt, lementettem, pont most akartam írni!  Szerintetek milyen rendszert rakjak a szervergépre? Tulajdonképpen még nem tudom, hogy mit fogok vele kezdeni, csak úgy kaptam!  Egyelőre a windows server 2003 és 2008 között vacilálok. Jah és egyelőre winfost tennék rá, úgyis van MSDNAA-s kulcsom bármilyen windows termékhez, de amugy később lehet valamilyen linux megy rá, de a windows server oprendszereket is szívesen megismerném (még ha hajtépés is lesz belőle) Egyelőre a windows server 2003 és 2008 között vacilálok. Jah és egyelőre winfost tennék rá, úgyis van MSDNAA-s kulcsom bármilyen windows termékhez, de amugy később lehet valamilyen linux megy rá, de a windows server oprendszereket is szívesen megismerném (még ha hajtépés is lesz belőle) Jah és ha a 775-ös szöveget nekem szántad, akkor ha még nem mondtam akkor mondom: socket 603-as a procija. Szerk: Szerintetek akkor a wildcat kártya a hibás benne? Csak mert nem szívesen dobnám ki, nem lehet, hogy a biosban van vmi elállítva az AGP slottal kapcsolatban? Csak mert több AGP-s karival is próbálgattam a gépet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- iPad topik
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

, egy ilyen összehasonlító mérés érdekelne.
 , egy ilyen összehasonlító mérés érdekelne.  

DarthSun
 DarthSun