Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977
üzenetére
Fujj! Ezt tanultad Windows alatt?

Errol jut eszembe:
Ma valamin meloztunk es egy jol bevallt fogast hasznalva rogton parancssorhoz fordultam. Kollega pislog ram, hogy ilyen letezik es en ezt hol lattam. Erdemes lett volna latni, mikor megemlitettem neki a 95 OSR2-ot...
-
Peter789
senior tag
válasz
snake1977
üzenetére
nálam az nem gond, ha nem post-ol - azt hibának érzékeli. a gond ott van, ha a post-on túljut, de a bios setup-ba lépésbe állandóan belefagy. akkor azt hiszi hogy már minden rendben, ennek ellenére ugye nem tudom többé átállítani az értékeket > csak a cmos reset marad... szerencsére ennél is vannak menthető profilok, úgyhogy megmarad minden. már csak azt hiányolom, hogy a bootdevice menühöz hasonlóan valami egyszerű váltási móddal lehessen lépkedni a profilok között...
-
Peter789
senior tag
válasz
snake1977
üzenetére
az asus P5QC defaultba csinál ilyen hibaérzékelést, bármikor megfekszi a gyomrát az új beállítás, akkor a köv indításnál 100-as fsb-re áll és figyelmeztet hogy gond van, menjek be a bios setupba. ott az addig hangolt értékek megmaradnak, finomhangolhatok rajta kicsit és ismét mehet egy próba. nem nagyon volt még szükségem jumperes resetre... viszont van egy bugja is: ha bekapcs után, a post közben azonnal kikapcsolom szabályosan a gombbal, akkor azt szintén hajlamos hibaként kezelni...

-
válasz
snake1977
üzenetére
Haver 128-asát nem támogatja. Az SB 128 széria volt az első amikor azt éreztem, hogy a Creative a vevők pofájába köpött. Annyi féle variáns volt, hogy csak na. Ráadásul hangminőségileg némelyik elég botrányosan viselkedett. Én akkoriban a Vibra16-ot vagy a Live-ot pártoltam. De akinek nem volt fontos a dos alatti zajkeltés oda bármilyen CMI vagy Yamaha chip-es hangkarit ajánlottam. Egyes CMI-k még a Live-ot is megverték hangban. Persze ott is nagy volt a szórás. De ezek az alaplapiak nagyon zajosak voltak, még a maiak is azok, de sokat javultak. Főleg, hogy már van digi.
-
spista222
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Nekem is van egy ilyen és nincs rajta hang chip, lespórolták róla
így olcsóbban hozzá lehetett jutni és ha van hozzá hangkari akkor felesleges is.
Amúgy a kivezetései az IDE portok mellett és a floppy alatt lenne ha lenne
Nem semmi hogy Cmos-t törölni és processzor-t újra felismertetni is bekapcsoláskor billentyű lenyomásával lehet

-
Ádyka
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
zoltanz: Részvétem. Gondolom nem kicsit nőtt meg a bootidő. Ez a sok gigányi SP kinyírja egy régi konfig sebességét.
snake1977: A proci még jó is lett volna, de socket7 alá rakott chisetek retek xarok voltak egy 440BX-hez képest, de még az LX-el sem voltak versenyben a maga 66 MHz-es FSB-jével.
Mazsolázzatok kicsit 1998. XII.09 -es árak. [link]
Van benne Socket 7, Asus P2B, Abit BH6 / BX6, Asus P2B.
Valóban kb fele volt a Socket 7 lap ára, de az összteljesítmény is.
A BH6 nem véletlen volt Best Buy 22 ropiért. Ráadásul ebben 1 GHz fölé is mehettél később, lapcsere nélkül. -
Ranagol_5
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Hát, megnézed milyen órajeleken megy, aztán kiteszteled mit bír úgy, hogy nem fő szét, és ennek megfelelően innen kiválasztod az órajelhez való XT vagy PRO bios-t, aztán ráflasheled.
Nekem a HIS 9550-ből lett 9600XT, csak azt sajnálom, hogy a memóriája csak 5ns-os, így 200mhz-nél nem bír többet, pedig a GPU gond nélkül megy 475-ön. 
-
DIESELPOWER
aktív tag
-
DIESELPOWER
aktív tag
válasz
snake1977
üzenetére
Nem a gyorsaság számít, neki nem, hiába 256bit a 9800 pro, egy HD3450 64 bites buszon viszi a 720p hd videókat. - Unified Video Decoder leveszi a prociról a terhet.
Nem játékra kell neki a gép, csak youtube-ra és videónézésre.endruboy1: külön-külön megy a 2db 512-es ram.
Semmi gyorsulást nem akarok elérni, csak, hogy ne akadjon a youtube. Most 512mb memóriából youtube alatt +1-2 program kb 300mb-ot használ, a duron lesz a ludas 1100mhz 100% cpu használat. -
pw12345
aktív tag
válasz
snake1977
üzenetére
A trio 3d is nagyon tuti, volt egy fullra bővített, én hülye meg kihagytam, pedig volt rajta az s3-on kívül még egy procc szerűség és egy 3D! feliratú IC is

Szerintem nincs, mintha néztem volna

De itt a matrox saját oldala
Ki kell kunyeráljam azt az emeletest Bacsistól, úúúúgysem kell neki, gyeeenge, lassssúúú,
jó lesz nekem
Remélem képeket tesz fel róla
VESA VGA-t kellene még összevadászni, Vaterán sem láttam még egyet sem

-
peti_s
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Nem mondom azt h ez legyen amit te vizionálsz, de igen, aki már hallott a tervezett elavulásról, az gondolhat erre is. Szimplán örülnék, ha nem azért kéne lecserélnem egy alkatrészt mert tönkremegy, hanem azért mert pl. kicsi már a teljesítménye. Az RoHS szabvány pedig bizony az élettartamot rövdíti meg elég rendesen, remélem az én HD3650-m még egy jó 4-5 évig működni fog.
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Na ez tényleg jó hír hogy sikerrel jártál.
Kellene neked is egy öszvér ASRock lap
újabb érdekesség
(Szóljon akit érdekelnek a linkek, mert ha senkit nem mozgat meg, nem fogom tovább fárasztani a felfedezéseimmel a nagyérdeműt. ) -
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Gyári hűtője aktív, de a venti törött volt.
Gyári aktívval passzívban (vagyis a nagyobb darab botdával, amit nem hűt a venti mert rossz) ugyanannyit produkált idle hőfokban mint a passzívval pasztázás előtt.
De igazából így nekem tökéletesnek tűnik, meg nem is költenék rá.
Láthattátok, abból főzök mindig ami van
De persze odafigyelve a precizitásra, végeredményre, ami nagyon sokszor jobb is mint az eredeti, hatásfokban, gazdaságosságban, bármiben - kivéve látványban, de a házban úgysem nem látszik.
Hasonló az egyik gyerek gépe, a 3000+ -os mobil sempronnal a 754-es lapban - ott sem volt egyszerű megoldani a hűtést, persze szigorúan abból dolgoztam ami otthon van.
A fő probléma itt hogy ugye nem kupakos a proci, a procikereten meg felfekszik a hűtő, vagyis nem ér rá a magra.
De volt olyan keretem ami 478/754(939) combo, meg rézmagos 478 borda, venti nélkül, másik hűtő tetejéről egy műanyag keret, 478 gyári leszorító (a keret kell hogy fogjon a 478-as leszorító, mert ugye lejjebb ül a borda a szokásosnál a kupakhiány miatt), meg egy alapból hangos, de 5 volton király jó vastag (talán 3 cm) 5 centis venti
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
ASUS 8600GT passzívjával a Galaxy 8500GT idle 64-66 fok volt, így eltekintettem a terheléstől.
Ventivel (5V), újrapasztázva, idle 43-46 fok, 3DMark03 alatt max. 57 fokos.bacsis: fekvő AT ház: jó oda az ATX is, nekem is a mostani ATX volt csak AT-s táppal amikor még az Acorp 6BX86-om volt.
Azóta megfordult már benne 1-2 lap
-
bacsis
Közösségépítő
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Ok, de aztán ne engem szidj ha röpködnek le a cuccok

Mind passzív: nem lep meg, valahogy mindig inkább az aktívakat választottam.
Illetve a gyerek gépében van most egy 8500GT, egy 8600GT passzív hűtőjével, de arra meg tettem egy 8 centis ventit, amit 5 voltról járatok. Hangja, fogyasztása semmi, hatása szuper. -
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Szóljatok ha ez alapján én is kapok egy rangot (pl. szakbarbár), de én elárulom, úgy szoktam a tartósságot megnézni, hogy picit meghajtogatom a nyákot.

Ha túléli, jó.
Ha ropog, akkor már agyonégett.
Ne úgy képzeljétek, hogy 90 fokban meghajtom, hanem csak finom, de határozott mozdulattal "megrángatom".
Még a régi kártyákon levő ramoknál fejlesztettem ki, ahol néha lejöttek a lábak, és miután pákával visszanyaltam, le kellett tesztelni.
De ha belegondoltok, nem természetellenes a dolog, lásd a 478-as lapokat gyári hűtő használata esetén, vga-knál pedig volt olyan, ami magától produkálta a tesztet.
Konkrétan valami újabb ati volt, mai darab, nagy hűtővel. Nekem fekvő házam van, ebben jó volt a vga, mert függőlegesen állt. De egy álló házban ugye fekszik a kártya, és a saját súlya meghajlította annyira, hogy simán csíkozott. Ha tartottam a sarkát, jó volt. Megjavult melgítésre, nem is hozták vissza, de a hajlítás teszt nélkül, amit saját maga produkált, nem derült volna ki a hiba oka. -
Fenyő
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Végül is szimpatikusabb a sütős módszernél, amit egy-két értéktelen kártyával jó móka lehet eljátszani, de azért egy komolyabb kártyánál vmi egzaktabb hibajavítás azért jobban tetszene.
Más: Bacsis és Darthsun figyelmébe ajánlok egy jó kis grafikus Win 3.11-es benchprogit, Wintune 2.0; Retro rendszerünk CPU, RAM, HDD , Video sebességet lehet összehasonlítani 386SX - P90 rendszerekével grafikus módon
-
bacsis
Közösségépítő
-
Fenyő
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Igen a legtöbb ilyen hibrid lapnak van vmi hátulütője vagy sebesség vagy kompatibilitás terén, egyedül a fentebbi 939Dual-Sata2-nél klappol minden pöpecül, kicsit félve is vágtam bele, de annyi pozitív visszajelzés volt itt a fórumon is, hogy mégis megpróbáltam és végül is nagyon nem bántam meg, sőt az egyik kedvenc lapom volt.
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Azért van hátránya is.
Pl. a DDR2 kezelése katasztrofális.
400/533/667 állítható be, első csak trükkel, 667-eseket 533-on futtatja, 667-en sok 667-es (ami amúgy jó) hibázik, stb.
Fizikailag sem a legjobbak a DDR2 foglalatok, haverom boltjában is és az enyémnél is sokszor kontakthibás, mozgatni kell hogy lássa rendesen a betett modult.
Bónuszként a PCI-E csak 4x.
Viszont a SATA hot plugos, ami pozitív.
De minden negatívuma ellenére bejön nekem, nem is tervezem a lecserélését.korábbi quad felvetésre: "When you adopt Quad Core CPU, FSB may be reduced 5%"

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977
üzenetére
Asrock 4coredual Sata2
igazi tuning lap
Ezzel a lappal faján ki lehet tesztelni a régi AGP-s kártyákat
FSB állítás van, olyan 300-ig bírja a lap.. a kis E2200 kapott egy kis ezüst láb összekötést így alapból 1,4V-ot kap mert feszt emelni nem lehet a biosban.. így mársi szalad a proci 3,2-t ebben a lapban is
majd ha miller leszek és/vagy olcsó lesz a Quad, akkor kap egy Q6600-asat 
-
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Talán erőben már picit eljárt fölötte az idő.
Míg egy mai játékot simán futtatsz pl. egy E8x00-on (de akár kisebben is), és a lapnál sem extra a PCI-E, ami kezeli is a legújabb kártyákat, addig a 939 esetében azért kell némi kompromisszumot kötni még ha a legerősebbet nézed akkor is.
Eszembe jutott egy újabb retro definíció
Akkor lép éppen be a retro kategóriába egy cucc, ha erősebbet kapsz jóval olcsóbban
Mint a korábban kitárgyalt 478-as bővítés pl., de ide tartozik a D820, D920, stb. is.
Meg a DDR1, AGP, IDE HDD.
Tehát ami rohadt drága és nem éri meg, az a retro legfrissebb szériája, és ami annál korábbi az is retro.
-
Rive
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Első közelítésben igen.
Második közelítésben a 870uF tipikusan szilárd elektrolitos, extrém alacsony soros ellenállású kondikhoz szokott tartozni: egy 1000u kondi nem biztos, hogy hozza az elvárt paramétereket.
Gyakorlatban valszeg bármi low ESR kondi jó lesz oda, ha a kapacitás és a feszültség stimmel.
Ui.: a pupult típusából az összeset cseréld ki, akkor is, ha nem pupultak.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977
üzenetére
Egyik haver szerint az EB-t a Brazilok nyerik... azt hiszem ez a "no comment" kategória
Erről eszembe jutott egy sztori, kicsit OFF lesz de jó!
egy fülei srác vett egy cross motort, egyik haveromnál volt ott mutogatta, én amúgy annyira nem ismertem a srácot, csak így látásból... nézegetjük milyen király. A cimborám valamiért bement a házba én kint maradtam azzal a motoros sráccal.. hát mondom ne néma kussba álljunk egymás mellett mondom elkéne kezdeni valamiről beszélgetni... de hát én a motorokhoz nem nagyon értek, de mindegy majd lesz valami... mondom neki: aztán 100-on mennyit fogyaszt? válasz: azt még nem tudom, mert 100-al még nem mentem vele
ú mondom ez aztán a szakértő 
-
Ranagol_5
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Áh, nem lehetett ezzel a mukival alkudni, az a baj.
Annyira osztotta, hogy ez egy "kikúrtúl jó kártya", hogy még meggyőzni sem tudtam, hogy nem az, hiába mondtam neki, hogy 10 éve ezzel foglalkozom, IT manager vagyok meg rendszergazda, nem értette szerintem, hogy mi az. Én megpróbáltam. Viszont egy 450-es Chieftech tápot elhoztam tőle 5 papírért, por is alig van benne, használva nagyon nem lehetett. 
Szerk.: Egyébként a "boltban nem kapok ilyen jót'-ra volt az a válaszom, hogy: "persze, mert minimum 6 éve nem árulják".

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977
üzenetére
Én szerintem scak inkább rövidek a mostani játékok!
Vannak hentelős játékok, pl Serious Sam 3 de het őt ezért szeretjük, és vannak jó sztoris játékok nem is kevés, Dragona Age, Mass Effect, Fallout3, csipi puhi játék: street fighter, szintén ezért lett kiadva nem is várunk mást... Dirt3, NFS Shift 2 NFS The Run, ezek autós játékok, mégis miylen sztorit akarunk tőle? Crysis2, szép grafika nagyon hosszú játékmenet, és szerintem a sztorival sincs gond...
Call Of Juarez 1, 2? áhh srácok annál jobb FPS nincs, szép grafika kib*szottul jól el talált sztori! abban a játékban tényleg minden megvan...
Szóval azért mert manapság menő fikázni a mostani játékokat, azért nagyon nem így van ám srácok
Tény és való, hogy sok játékműfaj eltűnt, és MI "öregek" ezt várjuk vissza, ezt újra szívesen látnánk.... És tény és való hogy vannak gyengén elkészített játékok.. De erre meg már most sem nagyon emlékszünk, régen is votlak ilyen semmit sem érő játékok...
Szóval igenis vannak tartalmas és nagyon jó játékok ma is
-
Ranagol_5
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Engem érdekel az MMX proci.

Más: Én 2003-tól 2009-ig használtam egy sima 478-as P4-et 2Gb Rammal, egyedül VGA-t cseréltem benne évente, aztán ennyi. Sosem éreztem lassúnak azt sem, akkor láttam, hogy mennyivel lassabb, amikor meg lett az E8400-em. Most meg ülök át a másik asztalhoz 486-oson civ1-ezni, mert az űber grafikás játékok nem nyújtanak tartalmat.. Sajnos ahogy az infó fejlődik a játékok és egyéb szórakoztató szoftverek úgy vesztik el az értéküket..
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977
üzenetére
Közbe Yutani már megelőzött, pontosan a 6000+-os Windsor amibe ugye 2X1MB L2 Cache van, 3Ghz-en küzd az E6420-al ami 2133MHz-es

Amúgy én is így tapasztatlam a 939/AM2-es 2 magosoknak kb 400-500Mhz többlet kell hogy hozzák a core2-k szintjét
szerk: én azért nem szeretem az AM2-t mert hót ugyanazt tudja mint a 939-es testvére csak DDR2-es ramokkal, azaz egy jobbfajta 939-es is hozza ugyanazt a szintet... egyszerűen a K8-as architektúra 3GHz fölött elhasal... 3,4-3,5GHz-ig a jobb AM2-es procik mennek de az már nagyon a végük.. az Athlon II már más világ, új architektúra új csíkszélesség...
-
Yutani
nagyúr
válasz
snake1977
üzenetére
Ajjaj, ez a teszt még inkább alátámasztja azt, amit mondtam. Tehát egy 2133 MHz-es Core 2 Duo processzor versenyzik egy 3 GHz-es X2-vel, és nagyon együtt mozognak, hol ez gyorsabb, hol az. Szóval itt nem +20% kellett az X2-nek, hanem 40%!
Részemről ennyi, nem véletlenül váltottam én sem intelre.

Ezt most tényleg nem értem. Az előbb "favorizálod" az X2-t, majd most ezt leírod. Hogy van ez?

Félreértés ne essék, nem kötexem, mindössze szeretném, ha rend lenne a fejekben, és nem hinnének a prohardveres emberkék mindenfélét össze-vissza.

-
Yutani
nagyúr
válasz
snake1977
üzenetére
Az elméletem szerint az E5200 és az X2 6000+ nagyjából egyforma erősek (2.5GHz*1,2=3GHz). ITT van egy jó kis összehasonlító teszt. Ebből az látszik, hogy a 6000+ picivel jobb az E5200-nél, de semmiképpen látványosan, és valószínűleg ez a mindennapokban semmilyen különbséget nem is jelent. 1-2 FPS különbség a játékokban gyakorlatilag semmit nem számít.
Persze mindezt csak a tesztekből tudom megállapítani, sosem volt a P4-nél újabb Intelem, azt is csak kíváncsiságból próbáltam ki a Socket A után, de váltottam is vissza AMD-re, ott is a Socket 754-re. De ha te azt mondod, hogy a fenti tesztek hazudnak, és a 6000+ fényévekkel gyorsabb az E5200-nél, akkor biztos úgy van.

-
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
AMD vonalat régóta nem követem, ezért is írtam csak intelt, meg neki is az van, lehet, ő is ezt favorizálja.
Plusz eleve én is használt vonalban gondolkodom, ezért nem írtam újabb platformot, bár lehet az is kijönne ennyiből.
Lap elmehet 3k, 775-ös normál lap 5k
Ram elmegy 4k, ddr2 ugyanennyi kijön akár 1k-ból is, de én inkább akkor vennék 2 gigát.
VGA elmegy 3-ért tuti, 8600GTS kifogható 5-ért.
Eddig ha marad a ram 1 giga, akkor egy ezrest kell ráfizetni.
Proci nem tudom eladható-e, ha igen, legyen 2k hűtővel, E4500 hűtővel 7k pl.
Vagyis 6 ezerből sokkal jobb gépe lehet, ha nem vesz bele vga-t, akkor 1000-ből
A villanyszámlán meg spórol egy év alatt jópár ezrest, ahogy benedekco is mondja.
Én is így fejlesztem mindig a gyerekek gépét
Jobb is lesz és vagy nullába kijövök, vagy még marad is és a fogyasztás is csökken
-
Fenyő
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Az egy dolog, hogy a pc guruban mit írtak
, de a ph-en meg a Galaxyról volt egy cikk, ami alapján döntöttem, hogy egy 7300GT GDDR3 vagy 7600GS GDDR3 lesz a következő kártyám. -
Fenyő
őstag
válasz
snake1977
üzenetére
Nekem annó Leadtek féle agpés volt, az 128 bites volt és a +4 pipe-ot is be lehetett kapcsolni rajta, ill igen jól húzható is volt, az alap 300/550 helyett ment 450/750-en is, úgy már azért elég combos volt (6600-at bőven verte, inkább a 6600Gt-hez volt közel teljesítményben), főleg, hogy töredékébe került a 6600GT-nek, de 6600-nál is jóval olcsóbb volt, 2-3 év használat után is, miután eladtam, alig vesztett az értékéből, egy pcie 7600GS GDDR3 simán kijött belőle, de az messze nem nőtt annyira a szívemhez.
-
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Nekem máig megvan a régi - ki tudja működik-e, a gumi gombjai nyomódnak-e vagy bemélyednek, elporladnak, esetleg szétmállanak, de megvan.
A bill fóliája tönkrement, ezt alulra-fölülre berakott mini, órákból kiszedett csavarokkal oldottam meg, mint érzékelők, azokat összekötve vékony rézdróttal a fólia rajzolata alapján, közé meg kilyukasztott átlátszó mappa volt a szigetelés.
Így működött az utolsó pár aktív évében. -
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
A kompatibilitás akkor derülne ki ha vagy föltennél egy 98-at más kártyával, aztán bele ezt, vagy feltennéd az xp-t erre. Aztán 3Dmark próbából, mégha a fagyás nem is 3d alatt történik.
De simán lehet hogy igazad van, és nem lap-vga probléma okozza, hanem a win nyűgös valamire.
Bár én Conroe magos procira, PCI-E 7900GS-re is toltam win98-at, gond nélkül.
Csak mókolt vga driver kellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- CORSAIR K100 AIR
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
A BH6 nem véletlen volt Best Buy 22 ropiért. Ráadásul ebben 1 GHz fölé is mehettél később, lapcsere nélkül.
A környezetemben többeknek is van ilyen gondja.

nem

DarthSun