Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brabbitz
üzenetére
Lap+i9 7900X+4x16GB Patriot 4000- es RAM 149k volt. +15k- ért küldött még az eladó 4x8GB szerver 2933- as kitet, utóbbin gondolkoztam hogy megtartsam-e, jól tettem hogy maradt, még a RAM drágulás előtt vettem az egészet. A szerver kit ment az X99- be.
Ház, táp, SSD, HDD már volt itthon, azt korábban előkészítettem.Az X299 bakancslistás volt, amíg melóztam nem futotta volna rá, meg hát '17- ben milliós költség lett volna. Most megtehettem, mert a nyugdíjam magasabb lett, mint a záró fizetésem (első melóhelyen osztályvezető voltam pár évig, megdobta a kalkulációt).
Feelinges gép étült belőle - [link] , [link] , [link] , [link]
DOS, XP, Win11, Linux fut rajta.
Egy Linuxos képmentés :
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest