- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
Newneed #42031 üzenetére
Persze hogy érezhető volt, mivel 3.7GHz-en fut a 980 (mintha csak egy jót tuningoltad volna a régi 955-ödet), az FX-6300 alapórajele meg 3.5GHz. És ha olyan programokkal tesztelted ráadásul, amik 4 magnál többet képtelenek megmozgatni (a Valley inkább grafikai teszt, jó ha két magig skálázódik), akkor még kevesebb teljesítményt is kaphatsz mivel magonként nincs túl nagy eltérés az új FX-ek és a phenom2-k közt, és a plusz két mag meg csak malmozik ilyenkor. Viszont jobban tuningolható, kevesebb fesszel is beéri, és üresjáratban sokkal kevesebbet fogyaszt, nem beszélve az újabb utasításkészletekről, amiket támogat az előbbi. A sok magot szerető programokban nem kapna ki egy phenomtól sem, főleg tuningolva. Ettől függetlenül persze még jólsikerült procik azok is, nekem is volt 970 sokáig.
(#42092) ebegab92 : "Tegnap cseréltem alaplapot ASRock 970 Extreme3-ról Extreme4-re"
Azt a mindenit, micsoda előrelépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest