- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #9451 üzenetére
Ó, de ravasz, ezt nem is néztem...
Mármint persze más szempontból korrekt, és az Intel tolta túl, csak hát a számok így nem egyértelműek.
Úgy rémlik egyébként nekem, hogy a baseline config nem volt annyira nagy hatással a játékokra: 2-3%
Merthogy játékok alatt viszonylag normális fogyasztása volt.Szerintem meg a "szerény" frekvencia, ami talán a gyártéstechnológia következménye, velünk marad.
A Zen6 biztosan ezeket a low hanging fruitokat fogja leszedni, hogy N3-on ki lehet majd tömni picivel több regiszterrel, cache-sel, és 2-300Mhz-cel lehet magasabb frekvencia.Lineárisan skálázódik a TDP a magok számával. Szerintem nincs itt már értelmesen kiaknázható tartalék.
Másrészt persze a TDP-t azért is kellhet alacsonyan tartani, mert a Qualcomm irányából épp a hatékonyság irányából fog jönni a támadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest