- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
S_x96x_S #9126 üzenetére
Nem bánt semmi, csak kíváncsi voltam hogy értékeled a produkciód... de látom csak a mellébeszélés megy....
Van ilyen konfigom is, csak hogy tudjak véleményt alkotni...
Na jól van, nem zavarok tovább. Szépen megvoltam az elmúlt időszakban, és rájöttem mennyi felesleges időt szántam előtte a fórumozásra. Ehhez kellett a kitiltás, és szerencsére jó hosszú időre. Csomó időm maradt, rengeteget játszottam, filmeztem, ahelyett hogy itt töltöttem volna az időt, úgyhogy nem is szeretném a jövőben sem zavarni köreidet, nyugodtan töltsd csak az idődet az emberek félretájékoztatásával, abbéli reményedben hogy amd-t vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Futás, futópályák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest