Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S
üzenetére
lelkesítő, de sajnos szerintem valószínűbb, hogy a doboz jobb szélén levő [PROD] feliratnál van a tényleges megjelenés.
Jó lenne tudni, hogy pontosan mit jelképeznek a dobozok. Ha tippelnem kéne, akkor szerintem ez nem az aktív gyártás időszaka, nyilvánvalóan nem is fejlesztésé, hanem inkább valamilyen piacravezetési időszak.
Ne felejtsük el, hogy ez egy DC roadmap, az asztali Raphael nem szerepel rajta, csak sejthető, hogy amikortól tömegtermelésbe kerül a Genoa, akkortól van selejt a Raphael-hez.
Mindazonáltal én azt érzékelem, hogy a Genoa, Genoa-X és Bergamo terjedése is lényegesen lassabban megy végbe, mint a Milané.Viszont ha igazam van, akkor a Zen5 DC termékek 2024Q2-Q3-ban érkeznek. És ha ezek selejtje kerül desktopra, akkor az miért kerülne a boltokba hamarább? Viszont az sem gyakori, hogy 1-1.5 évvel korábban jelenne meg ES bench leak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hobby rádiós topik
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest